Jump to content

Create an account on our board

or login and enjoy all the possibilities

Existing user? Sign In

Sign InSign Up

Welcome to YouTubers

Welcome to the best Community of YouTubers. Before you make an Account, please read the rules. Best regards, Daniel Koss - CEO of YouTubers

Click!

Subscribe to all YouTubers

If you like our project, make us proud about it. Please go and subscribe to all our YouTubers.

Contact Us

Do you want to contact us? Partnership or anything else? Do it now!

Click!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. -Wallake

  Cerere grad sfreeze

  Acceptat T/C
 3. Prenume: Mihai Nick: sfreeze Varsta:19 Locatie:Bucuresti SteamID: STEAM_0:1:176962350 Steam Profil Link: https://steamcommunity.com/id/sfreezecsgod/ Ai citit regulamentul serverului?: Da am citit comenzile De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru: pentru ca ma joc foarte mult pe server si cateodata nu sunt admini online Ai mai avut grad pe un server pana acum?: da O scurta caracterizare a ta: grasut cu logan galben crazytaxi
 4. Daniel Koss

  Probleme cu retake.youtubers.ro

  Problema a fost rezolvata. TOPIC CLOSED
 5. Earlier
 6. Salut, dupa cum bine stiti, de vreo 2 zile nu prea a mers server-ul nostru din vina hostatorului nostru pentru ca a schimbat portul din 27015 in 27016, iar noua in panel ne arata mereu ca server-ul e down... deci practic s-a dat ticket si asteptam. Imediat ce se schimba portul la loc, o sa puteti intra fara probleme pe retake.youtubers.ro, fara sa mai adaugati si 27016. Multumesc.
 7. -Wallake

  Regulament Server

  Comenzi Ban si Silence. Si de preferat sa nu se dea "gag"mute"silence" Fără o avertizare pentru niste prescurtări sau mici "scăpări". Sm_silence - !silence - /silence "nume" "timp" "motiv" = blocarea accesului sa comunice (voice si chat). Sm_unsilence - !unsilence - /unsilenced = înlătură silence-ul respectivului jucător. Sm_mute - !mute - /mute "nume" "timp" "motiv" = blocarea accesului la voice chat. Sm_unmute - !unmute - /unmute "nume" = scoate mute-ul respectivului jucător. Sm_kick - !kick - /kick "nume" "motiv" = jucătorul este dat afară de pe server. Sm_ban - !ban - /ban "nume" "timp" "motiv" = banează jucătorul de pe server (timpul în minute 1440 = 1 zi sau 0 = permanent). Sm_unban steam ID = scoate ban-ul de pe player ul respectiv. Sm_addban "timp" "steamID ul" "motiv" = adaugă un ban după ce jucătorul s-a deconectat de pe server. Sm_slay - !slay - /slay nume = omoara jucătorul. Sm_slap - !slap - /slap nume 0 = ii dă un "sut" jucătorului fără sa-i i-a din viata. Comenzi pentru Demo. Record in consola cu (numele player ului) si dupa ce ati terminat demo ul scrie in consola "Stop". Locatie ca sa deschizi demo ul: Steam library - right click CSGO - Properties - Local Files - Browse Local Files-Counter-Strike Global Offensive si dai click pe csgo,si dupa denumirea pe care i-ai dat-o demo-ului si il cauti acolo. Comenzi Basic. Sm_psay "name or #userid" <message> - trimite in privat mesaj jucatorului Sm_msay "message" - Afiseaza un mesaj in stanga ecranului. Sm_csay "mesaj" = Afișează un mesaj în centrul ecranului. Sm_vote <question> [Answer1] [Answer2] ... [Answer5] Sm_voteban <player> [reason] Sm_votekick <player> [reason] Sm_votemap <mapname> [map_name2] ... [map_name5] Sm_freeze <#userid|name> [time] Sm_freezebomb <#userid|name> Sm_drug <#userid|name> Sm_blind <#userid|name> [amount] Sm_gravity <#userid|name> [amount] Sm_beacon <#userid|name> Comenzi pentru aparitia adminului in chat. !ctag = Opțiunile de afișare a tag-ului de admin în chat. !tag = Optiunile de afișare a tag-ului de admin în TAB. Comenzi pentru schimbarea hartilor. Sm_map: "numele hartii" Sm_maphistory:Afiseaza hartile jucate in consola. Listmaps: In consola afiseaza toate hartile dispuse.
 8. -Wallake

  Cerere grad

  Acceptat T/C
 9. -Wallake

  Cerere grad cenzurat

  Acceptat T/C
 10. Prenume:Alex Nick:C0NN0R Varsta:20 Locatie:Lugoj SteamID:STEAM_0:1:100204702 Steam Profil Link:https://steamcommunity.com/profiles/76561198160675133/ Ai citit regulamentul serverului?:Da De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru:Sa ajut si sa dau afara codatii Ai mai avut grad pe un server pana acum?:Da O scurta caracterizare a ta:Joc 48/24 caterinca, lakeț si nu stiu ca is prost cu caracterizarile, dar sunt de gașcă.
 11. Prenume: Mario Nick: cenzurat Varsta: 19 Locatie: Bucuresti SteamID: STEAM_1:0:81802760 Steam Profil Link: https://steamcommunity.com/id/cenzurat/ Ai citit regulamentul serverului?: Da De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru: Codati, trolleri, schimbarea mapelor. Ai mai avut grad pe un server pana acum?: Da O scurta caracterizare a ta: Grasut, foarte carismatic.
 12. -Wallake

  Cerere grad SNEAKY

  Acceptat T/c
 13. Prenume: Alex Nick: ame Varsta: 17 Locatie: Bucuresti SteamID:STEAM_1:1:426106959 Steam Profil Link: https://steamcommunity.com/id/amekapa/ Ai citit regulamentul serverului?: Da. De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru: kick/slay/ban in caz de ceva. Ai mai avut grad pe un server pana acum?: Da. O scurta caracterizare a ta: zeu pe retake
 14. Salut, as dori si eu un channel permanent, deoarece am si eu un canal de yt si as vrea sa am unde sa stau cu prietenii sau abonatii cand ne jucam, multumesc anticipat.
 15. Prenume: Robert. Nick: SQUMY. Varsta: 17. Locatie: Suffolk / UK / Bury ST Edmunds. SteamID: STEAM_1:1:423367157 Steam Profil Link: https://steamcommunity.com/id/squmy/ Ai citit regulamentul serverului?: Da. De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru: Pentru a ajuta comunitatea scapand de codati si scapand de limbajul licentios pe servar. Ai mai avut grad pe un server pana acum?: Da. O scurta caracterizare a ta: o dau bine pe counter.
 16. -Wallake

  Cerere Grad- Mor3l

  Pe moment respins. As dorii sa te vad mai activ pe server pe viitor.Te asteptam cu o cerere pana atunci. T/C
 17. Prenume: Mirel Nick: Mor3l Varsta: 16 Locatie: Craiova SteamID: STEAM_1:1:201286195 Steam Profil Link: https://steamcommunity.com/id/Mor3l Ai citit regulamentul serverului?: Da De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru: Am inceput sa joc mult pe server , deoarece am reinceput sa joc cs:go si o sa joc incontinuare , vreau sa ajut cu activitatea mea Ai mai avut grad pe un server pana acum?: Yep, daca este nevoie o sa si precizez O scurta caracterizare a ta: Sunt din Craiova imi place fotbalul si sa joc cs:go sunt lvl 8 faceit..
 18. Prenume: Andrei Nick: M4RC Varsta: 20 Locatie: Cluj-Napoca SteamID: STEAM_0:1:435547283 Steam Profil Link: https://steamcommunity.com/id/andreimarc1 Ai citit regulamentul serverului?: Da. De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru: Sa ajut comunitatea de CS:GO si pentru ca intru aproximativ zilnic pe server. Ai mai avut grad pe un server pana acum?: Nu. O scurta caracterizare a ta: Student la Computer Science & CS:GO ca hobby.
 19. -Wallake

  Cerere grad - eXeQTeR

  Acceptat T/C
 20. Prenume: Eduard Nick: eXeQTeR Varsta: 17 Locatie: Barlad SteamID: STEAM_0:0:422770587 Steam Profil Link: https://steamcommunity.com/id/eXeQTeR_ Ai citit regulamentul serverului?: Da. De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru: Sa ajut comunitatea Ai mai avut grad pe un server pana acum?: Da O scurta caracterizare a ta: Trag slab
 21. Prenume: Dominik Nick: -Wallake Varsta: 17 Locatie: Bucuresti. SteamID: STEAM_0:0:191514059 Steam Profil Link: https://steamcommunity.com/id/-Wallake/ Ai citit regulamentul serverului?: Da. De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru: Pentru a ajuta comunitatea si sa fie o atmosfera placuta. Ai mai avut grad pe un server pana acum?: Da. O scurta caracterizare a ta: Imi place sa ma joc cs si am lv 10 faceit. :))
 22. salut , as dorii si eu un canal permanent, totdeauna cand intru trb sa fac un canal temporar si sa ma joc pe el , si mna.. , as dorii unul permanent , multumesc.!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...