Jump to content

Daniel Koss

Founder
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • TS3

  Online : NEVEU [95.9K+]
 • Points

  0 [ Donate ]

Community Reputation

1,000 Excellent

1 Follower

About Daniel Koss

 • Rank
  FOUNDER of YOUTUBERS
 • Birthday May 29

Recent Profile Visitors

149 profile views
 1. Daniel Koss

  Probleme cu retake.youtubers.ro

  Problema a fost rezolvata. TOPIC CLOSED
 2. Salut, dupa cum bine stiti, de vreo 2 zile nu prea a mers server-ul nostru din vina hostatorului nostru pentru ca a schimbat portul din 27015 in 27016, iar noua in panel ne arata mereu ca server-ul e down... deci practic s-a dat ticket si asteptam. Imediat ce se schimba portul la loc, o sa puteti intra fara probleme pe retake.youtubers.ro, fara sa mai adaugati si 27016. Multumesc.
 3. Daniel Koss

  CERERE CANAL PERMANENT

  Salut Cristi, Iti voi creea eu un canal cu mare placere. TOPIC CLOSED
 4. Daniel Koss

  TeamSpeak 3 [Client 64-bit]

  Version 3.3.2

  1 download

  TeamSpeak este o aplicație patentată de voce prin Internet (VoIP) pentru comunicarea audio între utilizatori pe un canal de chat, la fel ca un apel de conferință telefonică. Utilizatorii folosesc de obicei căști cu un microfon. Software-ul client se conectează la un server TeamSpeak de alegerea utilizatorului, de la care utilizatorul poate intra în canalele de chat. Publicul țintă pentru TeamSpeak este jucătorii , care pot folosi software-ul pentru a comunica cu alți jucători din aceeași echipă dintr-un joc multiplayer. Comunicarea prin voce oferă un avantaj competitiv, permițând jucătorilor să țină mâna pe controale.
 5. Daniel Koss

  Rules / Reguli - TeamSpeak 3

  Reguli pentru USERI: - limbajul vulgar adresat altor useri este sanctionat cu ban 1 ora; - limbajul vulgar adresat adminilor / operatorilor este sanctionat cu ban intre 1 - 7 zile; - SPAM-ul in chat duce la KICK sau chiar la BAN (24 ore) daca nu se inceteaza; - de asemenea reclamele in chat catre alte comunitati de gaming sunt pedepside cu banarea permanenta de pe serverul nostru; - numele de genul "a", "asdf", "" s.a.m.d. sunt INTERZISE (daca esti prins risti scoaterea gradului daca esti ADMINISTRATOR / OPERATOR sau KICK de pe SERVER pana-l schimbi, iar daca nu intelegi risti ban 7 zile); Reguli pentru STAFF: - ADMINISTRATORII / OPERATORII nu au dreptul de a folosi comenzi intre ei; - deranjul fara motiv asupra userilor aflati pe canalele lor private este sanctionat cu retragerea functiei / BAN (24 ore); - "migrarea" de pe un canal pe altul duce la eliminarea temporara a accesului / BAN (24 ore) daca aceasta "migrare" continua; - lipsa respectului asupra USERILOR duce la o proasta reputatie atragand dupa sine eliminarea accesului; Founders / Administrators / Operators (Channel): Sunt responsabili de absolut tot ceea ce se intampla pe canalul lor! Toate drepturile le sunt rezervate in interiorul canalului propriu, atata timp cat acestea se incadreaza in conditiile impuse USER-ilor. ATENTIE: In cazul in care considerati ca un ADMNISTRATOR / OPERATOR sau USER de pe TeamSpeak 3 incalca regulamentul intentionat, va rugam raportati-l cat mai rapid pe FORUM! Evitati conflictele de orice tip! NOTA: Acest regulament poate suporta modificari ori de cate ori se dovedeste a fi necesar! Recomandam recapitularea constanta a acestui TOPIC.
 6. Salut ba, gura-n carje.

 7. Daniel Koss

  Welcome to Pages

  Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the Invision Community. View our Pages documentation
×
×
 • Create New...