Jump to content

A community created for you!

Join in the official YouTubers - Romania community!

YouTubers League - Romania

Join right now in our HUBS on faceit.com and win big prizes!

 1. YOUTUBERS COMMUNITY

  1. ANNOUNCEMENTS

   The important announcements will be displayed here by the Community Administrators.

   2

   posts

   2

   topics

  2. FEEDBACK

   Here you can leave both positive / negative / neutral feedback on the community as well as suggestions on improving the community.

   • No posts here yet
  3. USERS ZONE

   Users of the forum can spend their time here.

   15

   posts

   7

   topics

 2. YOUTUBERS LEAGUE | FACEIT HUBS

  1. STAFF COMPLAINTS

   Fa o plangere unui membru administrativ din liga.

   1

   post

   1

   topics

  2. USERS COMPLAINTS

   Fa o plangere unui utilizator aici.

   1

   post

   1

   topics

 3. COMMUNITY SERVERS

  1. 76

   posts

   41

   topics

  2. 113

   posts

   52

   topics

  3. 106

   posts

   53

   topics

  4. 320

   posts

   27

   topics

  5. 4

   posts

   4

   topics

  6. 9

   posts

   7

   topics

 4. OTHERS

  1. OFF-TOPIC

   Freedom to post whatever you want.

   • No posts here yet
  2. VIDEO EDITING

   Do you think you're talented in video editing? Then show your talent here.

   • No posts here yet
  3. DESIGN

   Design, project, drawing, sketch. The use of the term in the field of free drawing (art) is forced and therefore not recommended.

   6

   posts

   3

   topics

 5. TRASH CAN

  1. TRASH CAN

   All old or useless topics will be passed here.

   2,654

   posts

   364

   topics

 • Dacă dorești, poți dona pentru a sprijini comunitatea. Suntem recunoscători pentru fiecare donație, indiferent de suma acesteia.

 • Popular Contributors

 • Topics

 • Top Downloads

  No files have been downloaded yet this week.

  No files have been downloaded yet this month.

  No files have been downloaded yet this year.

  No files have been downloaded yet.

 • Today's Birthdays

  No users celebrating today
 • Posts

  • Regulamentul actual: Folosirea pe server sau deținerea codurilor în calculator, chiar dacă au fost șterse, este strict interzisă (sancțiune: ban 14 zile; A doua abatere se sancționează cu ban permanent.). Ramane asa cum este  sau a doua sansa sa reprezinte un cont nou si BAN-ul sa fie PERMANENT ?
  • Nick: Gogu Vârsta: 19 Level (Minim 5): 7 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): Orele mele de joc sunt sacadate, in functie de cum decurge ziua. Factiunea la care vrei LIDER: Police Departament Factiuni anterioare: Factiunea actuala The Cuneo Family De ce vrei lider la factiunea respectiva: Police Departament reprezinta una dintre factiune in care se presteaza atitudinea, seriozitatea, ordinea, o factiune care cere multa responsabilitate si cooperare. Vreau lider la factiunea respectiva, deoarece vreau sa cresc standardul  jocului, sa ne distram, bineinteles, sa infiripam prietenii noi, sa ne cunoastem mai bine. Sunt un jucator activ, disciplinat, entuziasmat, cat despre experienta pot sa zic ca este suficienta.  Am caracteristici de lider bine definite, motiv pentru care vreau sa imi construiesc departamentul meu si sa crestem nivelul de comunicare. In ceea ce consta disciplinarea, sunt omul potrivit sa instruiesc alti jucatori, insa in esenta, functia de lider vreau sa o obtin de dragul de a construi o echipa. Poza cu /stats (Obligatoriu):  https://postimg.cc/ykNFFDkj/1d819f83 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Am pus in poza cu /stats. Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da! Alte precizari: Multumesc, spor la joc!
  • Nick:Ovidiu Level:9 Rank:1 Durata: 05.12.2020-07.12.2020 Motiv: Din motive personale, am de rezolvat cateva treburi.
  • Nick:menxx.warmachine Vârsta:15 Level (Minim 5):5 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):3-4 ore pe zi. Factiunea la care vrei LIDER:The Yakuza Family Factiuni anterioare:The Cuneo family(actuala) De ce vrei lider la factiunea respectiva:pentru ca am experienta si responsabilitatea sa conduc o mafie,si vreau sa dau war cu prietenii mei.! Poza cu /stats (Obligatoriu):https://imgur.com/cfV07Jl Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):-- Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Desigur. Alte precizari:O zi frumoasa!
  • Nick: Kali Vârsta: 19 Level (Minim 5): 4 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 3-4,poate si mai mult,depinde de zi. Factiunea la care vrei LIDER: FBI Factiuni anterioare: Nu am avut De ce vrei lider la factiunea respectiva: Datorita experientei mele de pe vechiul server pe acest post si pasiunii mele pentru orice departament,ma consider destul de capabil sa coordonez  corect o astfel de factiune. Nu as dori sa lungesc foarte mult vorba aici,ci vreau sa imi demonstrez aptitudinile in joc. Poza cu /stats (Obligatoriu): Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Din pacate inca nu am reusit sa il fac Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Absolut. Alte precizari: Cu toate ca stiu ca inca nu am reusit sa fac nivelul/skillul necesar pentru a indeplini cerintele,totusi consider ca as merita acest rol pe server.
 • Forum Statistics

  • Total Topics
   687
  • Total Posts
   3,442
×
×
 • Create New...