Jump to content

A community created for you!

Join in the official YouTubers - Romania community!

YouTubers League - Romania

Join right now in our HUBS on faceit.com and win big prizes!

 1. YOUTUBERS COMMUNITY

  1. ANNOUNCEMENTS

   The important announcements will be displayed here by the Community Administrators.

   2

   posts

   2

   topics

  2. FEEDBACK

   Here you can leave both positive / negative / neutral feedback on the community as well as suggestions on improving the community.

   • No posts here yet
  3. USERS ZONE

   Users of the forum can spend their time here.

   15

   posts

   7

   topics

 2. YOUTUBERS LEAGUE | FACEIT HUBS

  1. STAFF COMPLAINTS

   Fa o plangere unui membru administrativ din liga.

   1

   post

   1

   topics

  2. USERS COMPLAINTS

   Fa o plangere unui utilizator aici.

   1

   post

   1

   topics

 3. COMMUNITY SERVERS

  1. 68

   posts

   38

   topics

  2. 103

   posts

   48

   topics

  3. 105

   posts

   52

   topics

  4. 1,069

   posts

   47

   topics

 4. OTHERS

  1. OFF-TOPIC

   Freedom to post whatever you want.

   • No posts here yet
  2. VIDEO EDITING

   Do you think you're talented in video editing? Then show your talent here.

   • No posts here yet
  3. DESIGN

   Design, project, drawing, sketch. The use of the term in the field of free drawing (art) is forced and therefore not recommended.

   6

   posts

   3

   topics

 5. TRASH CAN

  1. TRASH CAN

   All old or useless topics will be passed here.

   2,654

   posts

   364

   topics

 • Dacă dorești, poți dona pentru a sprijini comunitatea. Suntem recunoscători pentru fiecare donație, indiferent de suma acesteia.

 • Popular Contributors

  Nobody has received reputation this week.

 • Topics

 • Posts

  • Link-ul profilului tau de FaceIT: Link-ul profilului de FaceIT al adminului: Abuzul comis de admin: Povesteste ce s-a intamplat: Dovezi:   Pentru video folositi ( http://files.fm )
  • Link-ul profilul tau de FaceIT:  Link-ul profilului de FaceIT al jucatorului reclamat: Link-ul matchroom-ului de pe FaceIT: Descrie-ne situatia( Mentioneaza minutul/runda aproximativa in care a avut loc abaterea): Abaterea savarsita(TK/injurii/anti-joc):  Dovezi:   Pentru video folositi ( http://files.fm )
  • Ma numesc Tudor, am frumoasa varsta de 16 ani, sunt un baiat glumet, de gasca, care stie cand trebuie sa vorbeasca si cand sa taca, respect pe cine ma respecta, am un limbaj adecvat, sunt un tip perseverent, care nu renunta niciodata indiferent de situatie, sunt genul de om care sta in banca lui si nu ii place cearta. Cel mai mult imi place sa lucrez in echipa deoarece unde-s doi puterea creste. In fiecare zi invat ceva nou de la prietenii mei. Sunt o persoana comunicabila, responsabila si destul de serioasa. Ma atasez destul de repede de un anumit grup / colectiv nou. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii, sa fac sport sau sa citesc vreo carte.  
  • Numele real : Rusu Tudor Varsta reala : 16 Orasul unde traiti : Cluj Cu ce va ocupati  : Nu am un loc de munca Sunteti de acord ca trebuie sa lasati prieteniile deoparte si sa actionati corect in orice situatie? : Desigur Cunoasteti la perfectiune regulamentul serverului? :  Da De ce credeti ca meritati aceasta functie (Minim 20 cuvinte) : Dupa parerea mea merit aceasta functie datorita vechimii mele pe FiveM si pe comunitatea BBY. Nu m-am crezut niciodata mai bun ca restul dar sunt pregatit pentru a lua responsabilitatea de a fi un membru staff in urma activitatii ! Descrierea dumneavoastra (Minim 20 cuvinte) :   Informatii de pe joc:   Numele din joc (Buletin) : Capota Thief Numele din joc (Steam, cel care apare pe chat) : Thief Ore jucate pe server : 20 ( inainte sa se dea wipe 110 ). De cat timp jucati pe server : Din prima zi. Cat timp acordati serverului pe zi : 5-8 ore. Sanctiuni anterioare pe server : Nu. ID-ul din joc : 51 V-ati certat cu vreunul  dintre membrii staff'ului?(exemple)  : Nu , din contra mi se par foarte ok. Cu  se ocupa un HELPER?  :  Un helper se ocupa cu a da o mana de ajutor celor care au nevoie de capacitatile si abilitatiile acestuia , playerii fiind noi au nevoie de indrumare , chiar si playerii vechi au nevoie de un membru staff pentru diferite probleme cum ar fi o situatie de Fail-Roleplay  ! Aveți posibilitatea de a filma în situațiile în care este nevoie de ăsta? (Bandicam fraps obs)? : Da , OBS. Ești de acord ca orice minciuna/informație eronata din aceasta aplicație sa fie pedepsita cu ban permanent? : Da  
 • Forum Statistics

  • Total Topics
   706
  • Total Posts
   4,050
×
×
 • Create New...