Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Pentru activitatea depusa primesti rank up + 3kk , felicitari!
 3. Am luat decizia ca in afara de banii care-i primiti cand faceti /arrest / kill runner / kill rob / sa va stimulez si cu un salariu in plus atunci cand postati activitatea , iar schema de salararizare va fi urmatoarea : 25 aresturi - 1.5kk 50 aresturi - 3kk 75 aresturi - 4.5kk 100 aresturi - 6kk
 4. TheoD

  Licitatie Slamvan Third

  NickName : TheoD Poza /stats: (minim level 10) https://postimg.cc/dkmkmXqh Suma Licitata: 90.000.000
 5. menxx.WARMACHiNE.

  Licitatie Slamvan Third

  NickName : menxx.warmachine Poza /stats: (minim level 10) https://imgur.com/R7pKrkF Suma Licitata: 89.000.000$
 6. TheoD

  Licitatie Slamvan Third

  NickName : TheoD Poza /stats: (minim level 10) https://postimg.cc/dkmkmXqh Suma Licitata: 72.000.000
 7. TriX

  Licitatie Slamvan Third

  NickName : TriX Poza /stats: (minim level 10) - Suma Licitata: 71.000.000$
 8. Gauss

  Licitatie Slamvan Third

  NickName : CapoDeiCapi Poza /stats: (minim level 10) 21(nu am poza cu stats ca sunt le telefon Suma Licitata: 68kk
 9. TheoD

  Licitatie Slamvan Third

  NickName : TheoD Poza /stats: (minim level 10) https://postimg.cc/dkmkmXqh Suma Licitata: 70.000.000$
 10. Gauss

  Licitatie Slamvan Third

  NickName : CapoDeiCapi Poza /stats: (minim level 10) 21(nu am poza cu stats ca sunt le telefon Suma Licitata: 68kk
 11. qpidon

  Modificari /rivalwar

  Sisteme actuale : * Nu se poate folosii comanda /rivalwar daca una din cele 2 mafii are mai putin de 4 membrii ON care sa nu fie AFK de pozitie sau ESC / ALT + TAB. * Nu se poate folosii comanda /rivalwar daca una din cele 2 mafii are cel de-al 4-lea membru intrat pe server de mai putin de 2 minute * In momentul in care dai /rivalwar apare in chat acel mesaj WARINFO care detaliaza cati membrii ON are fiecare dintre cele 2 mafii [cea care ataca - cea pe care doresti sa o ataci ]. * Se poate folosii comanda /rivalwar la orice ora daca mafia care ataca si cea care este atacata are membrii necesari ON. Argumentati in commentarii daca acel mesaj care apare actual (WARINFO) cand tastezi comanda /rivalwar sa dispara si de ce. Argumentati in commentarii daca LIDERII mafiilor sa fie sanctionati atunci cand refuza 3 /war-uri (exceptie fiind cazurile in care poate dovedii tastand /members) ca nu are membrii ON pentru necesarul de /WAR
 12. TheoD

  Licitatie Slamvan Third

  NickName : TheoD Poza /stats: (minim level 10) https://postimg.cc/dkmkmXqh Suma Licitata: 65.000.000$
 13. TheoD

  Licitatie Slamvan Third

  NickName : TheoD Poza /stats: (minim level 10) https://postimg.cc/dkmkmXqh Suma Licitata: 50.000.000$
 14. TeLeLeU

  Licitatie Slamvan Third

  NickName : TeLeLeU Poza /stats: (minim level 10) Suma Licitata: 45.000.000$
 15. Ovidiu

  Licitatie Slamvan Third

  NickName : Ovidiu Poza /stats: (minim level 10) : https://postimg.cc/zL8bkDgc Suma Licitata: 31.000.000$
 16. qpidon

  Licitatie Slamvan Third

  Pretul licitatiei incepe de la 30.000.000$. Inainte de a licita, cititi regulamentul de mai jos! Model licitiatie! NickName : qpi Poza /stats: (minim level 10) www.postimage.org Suma Licitata: 31.000.000$ Regulament licitatie: * Nu licita o suma mai mare decat ceea ce apare in /stats * Liciteaza cu minim 1.000.000$ fata de ultimul pret Licitat. * Licitatia se incheie astazi [ 23.01.2021 ora 22:30 ]. * Nerespectarea modelului de mai sus sau a regulamentului licitatiei, duce la ne-luarea in considerare a licitatiei. Slamvan Third :
 17. Last week
 18. Nick: LoW Rank: 2 Screenshot-uri: https://postimg.cc/gallery/rwC3hj9/da9de9d5 Alte precizari?: Merci. sunt 50 de poze
 19. La ora: 22:10 Data: 21/01/2021 Il testez pe: Gogu Il testez la (Deagle / MP5 / Find / Oral): Trecut
 20. Nick (Lider / Sub-lider): TriX La ora: 20:45 Data: 21/01/2021 Il testez pe: Florin123 Il testez la (Deagle / MP5 / Find / Oral): Oral 1/3 Trecut!
 21. Nick (Lider / Sub-lider): TriX La ora: 00:20 Data: 21/01/2021 Il testez pe: EzyNociv Il testez la (Deagle / MP5 / Find / Oral): Oral 3/3 picat !
 22. Nick (Lider / Sub-lider): TriX La ora: 23:40 Data: 20/01/2021 Il testez pe: LoW Il testez la (Deagle / MP5 / Find / Oral): Trecut !
 23. LoW

  [MODEL] Cerere Helper

  Nick: LoW Varsta: 22 Level (minim 5); 13 Prenume: Cata Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC): in jur de 5-6 Experienta anterioara: De-a lungul a celor 10 ani petrecuti pe samp am ocazia de a fi helper pe anumite comunitati, dar si admin, si respectiv owner pe un vechi server de-al meu De ce doresti sa faci parte din staff? : Deoarece imi doresc sa ajut playerii intrucat consider ca cei noi trebuie ajutati si indrumati pentru a se bucura de un joc cat mai placut, fara a avea anumite dileme care sa le incurce timpul petrecut pe samp Cu ce ne poti ajuta?: Pot sa ajut la cresterea imaginii serverului prin consilierea playerilor noi, fiind alaturi de ei cat de des am ocazia atunci cand sunt online Caracterizeaza-te in cateva cuvinte: Sunt o persoana creativa ce este dornica de a-i ajuta intotdeauna pe cei din jur, intrucat consider ca atata timp cat suntem uniti si ne ajutam unii pe ceilalti putem sa rezolvam chiar si cele mai dificile probleme. Experienta de-a lungul anilor m-a invatat ca rabdarea, dar si seriozitatea (atunci cand e necesara) poate duce la rezultate mari. Poza cu /stats (obligatoriu): https://postimg.cc/HrjhmsPs Alte precizari: Multumesc si mult succes tuturor celor ce aplica pentru aceasta functie!
 24. Hea.Ton

  [MODEL] Cerere Helper

  Nick: Hea.Ton Varsta: 17 Level(minim 5): 18 Prenume: Florin Irinel Cate ore joci pe zi( fara AFK/ESC): 6/7 ore zilnic Experienta anterioara: Helper 2 RPG2, server propriu owner. De ce doresti sa faci parte din staff?: Doresc sa facparte din acest staff deoarece ador sa ii ajut pe ceilalti cu ceea ce stiu si deoarece sunt oameni minunati in acest staff care ma inspira! Cu ce ne poti ajuta?: Eu consider ca va pot ajuta la popularizarea serverului prin posturi pe diferite grupuri, prin mica experienta ca admin si prin pasiunea pentru acest server minunat ce a reinviat si de asemenea prin pasiunea pentru acest joc desi vechi cu o poveste minunata. Caracterizeaza-te in cateva cuvinte: Sunt un tip de 17 ani care adora muzica, timpul petrecut cu prietenii si informatica/IT. In timpul liber ador sa ma joc la PC, sa cant si sa merg la petreceri. Sunt tipul de persoana ce stie sa lucreze in echipa, sa fie un bun lider, din punctul meu de vedere si sunt persoana care stie sa stopeze un conflict. Am o scurta activitate in lumea samp-ului de 5 ani si am jucat pe diferite servere in diferite functii si rank-uri. Multumesc anticipat pentru atentia acordata! Poza /stats: https://postimg.cc/kRD5mxpp Alte precizari: Multumesc din nou pentru atentie. Respect maxim!
 25. TheoD

  [MODEL] Cerere Helper

  Nick:TheoD Varsta:21 Level (minim 5);24 Prenume:Teodor/Ionut Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC):Joc 3-4 ore in principiu seara dar nu este obligatoriu,intru si dimineata si dupa-masa,in functie de cum lucrez in ziua respectiva. Experienta anterioara:Am detinut pe fostul server tot gradul de helper inainte de wipe! De ce doresti sa faci parte din staff? :Deoarece imi place foarte mult acest server,imi petrec tot timpul liber pe el,si imi doresc sa avansez cat mai mult deoarece este un joc foarte frumos,interactiv , role-play,un joc ce imi aduce aminte de copilarie si care sper ca nu o sa moara niciodata! Cu ce ne poti ajuta?:Consider ca pot ajuta si prin aducerea de playeri,am recomandat serverul la toti prietenii mei care jucau si inainte,o parte din ei au intrat deja,prin donatii si bineinteles prin ajutarea playerilor care sunt sau nu la inceput,si au nevoie de informatii pe care nu le cunosc. Caracterizeaza-te in cateva cuvinte:Sunt o persoana matura,pasionata de masini,cele 2 pasiuni ale mele sunt sa repar la masina si sa joc samp,consider ca sunt o persoana responsabila,nu ma ascund de greseli , imi place sa ma confrunt cu ele , nu neg atunci cand am gresit , ci recunosc si incerc sa repar gresala,sunt prietenos cu toata lumea,imi place foarte mult sa ajut cand pot si cand sunt sigur pe ceva,nu sa ofer informatii eronate! Poza cu /stats (obligatoriu):https://postimg.cc/ykJbN0Pg Alte precizari:Nu am , multumesc pentru timpul acordat citirii acestei cereri! Mult succes tuturor!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...