Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/24/2020 in all areas

 1. 4 points
  Nick: TriX Vârsta: 22 Level (Minim 5): 13 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 7-8 Factiunea la care vrei LIDER: Federal Bureau of Investigation Factiuni anterioare: Police Department. De ce vrei lider la factiunea respectiva: Salut, ma consider destul de capabil pentru a conduce aceasta factiune, indeplinesc toate cerintele si ma dedic mult pentru aceasta functie, la momentul actual sunt in Police Department si imi fac foarte bine treaba. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/VJpYTxcg Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://postimg.cc/VJpYTxcg Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da ! Alte precizari: Multumesc !
 2. 4 points
  Nick:TheoD Vârsta:21 Level (Minim 5):23 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):Eu joc in jur de 3 ore,4 ore poate si mai mult in functie de ce cum sunt la serviciu,deoarece nu am un program fix,dar de cele mai multe ori sunt on seara si dimineata uneori si dupa-masa. Factiunea la care vrei LIDER:F.B.I Factiuni anterioare:Police Department De ce vrei lider la factiunea respectiva:Imi doresc foarte mult sa iau lider la aceasta factiune deoarece este factiunea mea favorita,factiune in care am stat cel mai mult timp,in care am invatat ce inseamna sa fii o persoana disciplinata,ce inseamna sa respecti legea si sa incerci sa tii in frau playerii ce nu respecta regulile.Factiunile de politie , cum ar fii si aceasta,sunt extrem de importante pe server deoarece fara ele playerii ar incalca legea si nimeni nu i-ar putea ori.Inca de cand am intrat prima data pe server am visat sa iau lider la aceasta factiune,consider ca ma reprezinta,sunt o persoana disciplinata care recunoaste cand a gresit si nu incearca sa se ascunda sau sa nege ce a facut.Daca iau lider consider ca imi voi face bine treaba,voi fii mult mai activ ca si pana acum si nu vor fii probleme. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://imgur.com/a/dsZI266 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):https://imgur.com/a/dsZI266 Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Desigur! Alte precizari:Multumesc mult pentru timpul acordat,si mult succes tuturor! ^_^
 3. 4 points
  Nick: DoRiNNN Vârsta: 27 Level (Minim 5): 11 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 6-7 ore Factiunea la care vrei LIDER: F.B.I Factiuni anterioare: PD De ce vrei lider la factiunea respectiva: Doresc functia de leader deoarece am avut parte de experienta necesara avand in vedere ca in trecut am fost leader PD pe o perioada destul de lunga , cunosc destul de bine regulamentul incat sa gestionez foarte bine alegerea corecta a membrilor cat si testarea lor. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/yDSNz2c5 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://postimg.cc/yDSNz2c5 Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Desigur Alte precizari: Mult succes tuturor!
 4. 3 points
  Nick:TheoD Varsta:21 Level (minim 5);24 Prenume:Teodor/Ionut Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC):Joc 3-4 ore in principiu seara dar nu este obligatoriu,intru si dimineata si dupa-masa,in functie de cum lucrez in ziua respectiva. Experienta anterioara:Am detinut pe fostul server tot gradul de helper inainte de wipe! De ce doresti sa faci parte din staff? :Deoarece imi place foarte mult acest server,imi petrec tot timpul liber pe el,si imi doresc sa avansez cat mai mult deoarece este un joc foarte frumos,interactiv , role-play,un joc ce imi aduce aminte de copilarie si care sper ca nu o sa moara niciodata! Cu ce ne poti ajuta?:Consider ca pot ajuta si prin aducerea de playeri,am recomandat serverul la toti prietenii mei care jucau si inainte,o parte din ei au intrat deja,prin donatii si bineinteles prin ajutarea playerilor care sunt sau nu la inceput,si au nevoie de informatii pe care nu le cunosc. Caracterizeaza-te in cateva cuvinte:Sunt o persoana matura,pasionata de masini,cele 2 pasiuni ale mele sunt sa repar la masina si sa joc samp,consider ca sunt o persoana responsabila,nu ma ascund de greseli , imi place sa ma confrunt cu ele , nu neg atunci cand am gresit , ci recunosc si incerc sa repar gresala,sunt prietenos cu toata lumea,imi place foarte mult sa ajut cand pot si cand sunt sigur pe ceva,nu sa ofer informatii eronate! Poza cu /stats (obligatoriu):https://postimg.cc/ykJbN0Pg Alte precizari:Nu am , multumesc pentru timpul acordat citirii acestei cereri! Mult succes tuturor!
 5. 3 points
  Nick:chd Vârsta:14 Level (Minim 5):7 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):2-3-4 Factiunea la care vrei LIDER:The Barzini Family . Factiuni anterioare:Yakuza , Corleone , Stracci. De ce vrei lider la factiunea respectiva: Deoarece vreau sa mi readuc prietenii pe server sa facem un gameplay cat mai frumos , si doarece imi plac foarte multe chestii la aceasta factiune! Poza cu /stats (Obligatoriu):https://imgur.com/a/D8vtlxD Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):- Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:da Alte precizari:nu , salut!
 6. 3 points
 7. 3 points
  Nick (Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora 01:11 Data: 26.12.2020 Il testez pe BlooDy_ Il testez la (Oral/Traseu): Trecut/Trecut Felicitarile mele!
 8. 3 points
 9. 3 points
  Nick (Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora 12:30 Data: 24.12.2020 Il testez pe Andr3a6 Il testez la (Oral/Traseu): Trecut/Trecut
 10. 2 points
  Nick: AndResoiu Vârsta: 25 Level (Minim 5): 21 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 3-4 Factiunea la care vrei LIDER: F.B.I. Factiuni anterioare: Corleone, P.D. De ce vrei lider la factiunea respectiva: Fara povesti de adormit copiii, factiunea aceasta are nevoie de un lider serios, capabil si respectat. Consider ca ma incardrez iar experienta din PD ma recomanda. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/8FCRGRVM Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://postimg.cc/jLry20bs Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Bineinteles. Alte precizari: Succes celorlalti participanti.
 11. 2 points
  Nick:Ovidiu Vârsta:18 Level (Minim 5):27 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):6-8h Depinde cat timp am disponibil. Factiunea la care vrei LIDER: F.B.I. Factiuni anterioare: Hitman Agency De ce vrei lider la factiunea respectiva: Deoarece este un departament foarte serios si consider ca are nevoie de un lider pe masura, am facut in trecut parte din aceasta factiune si nu mi-am dezamagit niciodata liderul sau factiunea, mereu am fost cooperativ si eram atent in ceea ce faceam. Consider ca experienta mea in aceasta factiune este in deajuns cat sa stiu coordona si pune in buna functionare aceasta factiune. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/Thk5njMD Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://postimg.cc/Thk5njMD Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da Alte precizari: Mult succes tuturor celor care au depus cerere.
 12. 2 points
  Nick: xMax Vârsta: 18 Level (Minim 5): 5-6 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): Depinde, nu pot sa dau un anume interval de ore. Factiunea la care vrei LIDER: The Barzini Family Factiuni anterioare: Corleone, Cuneo De ce vrei lider la factiunea respectiva: De cand joc pe servere, activitatea mea s-a desfasurat numai in mafii, si ca lider, si ca membru. Imi place factiunea propriu zisa, din mai multe puncte de vedere. E smechera culoarea, amplasarea factiunii, sunt chestii care m-au facut sa aplic pentru factiunea asta. Vreau sa colorez mapa in gri, si sa ridicam standardul serverului. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/upload Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): - Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da Alte precizari: Multumesc!
 13. 2 points
  Nick (Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 12:50 Data: 26.12.2020 Il testez pe cristi31122007 Il testez la (oral): Picat
 14. 1 point
  DoRiNNN primesti lider la factiunea Federal Bureau of Investigation! Succes si grija mare!
 15. 1 point
  Nick (Lider / Sub-lider): La ora: Data: Il testez pe: Il testez la (Oral / Traseu): Cine nu ia testele va fi penalizat prin demitere! Testele sunt efectuate doar de lider / sub-lider! P.S: Doar liderul / sub-liderul posteaza in acest topic!
 16. 1 point
  Nick: MocaNu Vârsta: 24 Level (Minim 5): Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 2-3 ore in timpul saptamanii, mai multe ore in weekend Factiunea la care vrei LIDER: FBI Factiuni anterioare: sunt in PD, asta fiind prima si ultima factiune De ce vrei lider la factiunea respectiva: Pentru ca sunt un lider bun, un bun coordonator si un om (jucator) cerebral. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/mzXgxzgD Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://postimg.cc/mzXgxzgD sunt in PD, deci am skill 5. am uitat sa bag si skill ul. sorry Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Cat mai multe Alte precizari: Sper sa luati decizia cea mai buna.
 17. 1 point
  In acesti topic membrii Taxi Company vor posta activitatea lor care au realizat-o de luni pana duminica ora 19:00.Cine nu posteaza nimic o sa primeasca /fwarn sau chiar va fi demis. MODEL: Nick: Level: Rank: Screenshot(s): Perioada in care au fost facute pozele:
 18. 1 point
  DarkVisions Level 5 Rank 5 10-17 Ianuarie https://postimg.cc/gallery/cnPb3Fq
 19. 1 point
  Nick (lider / Sub-lider): Gabi3D2005 La ora: 19:10 Data:16.01.2021 Il testez pe: Darius1234 Il testez la (Oral / Traseu): trecut/trecut
 20. 1 point
  Nick (lider / Sub-lider): Gabi3D2005 La ora: 13:14 Data: 14.01.2021 Il testez pe: AndreiTube2004 Il testez la (Oral / Traseu): trecut/trecut
 21. 1 point
  Nick (lider/ Sub-lider): Gabi3D2005 La ora:14:00 Data: 14.01.2021 Il testez pe: RazvanSau Il testez la (Oral / Traseu): Trecut/Trecut
 22. 1 point
  Nick (Lider/Sub-LiderHea.Ton Ora: 00:12 Data: 14.1.2021 Il testez pe soLLuminati l testez la oral/treseu): Trecut/Trecu
 23. 1 point
  Gasca Taxi la event!!! Hea.Ton Gabi3D2005 Darkvisions Vazchy
 24. 1 point
 25. 1 point
  Gabi3D2005 - Pentru munca depusa primesti rank 2 + 100.000$
 26. 1 point
  Nick (Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 20:20 Data: 12.1.2021 Il testez pe DarkVisions Il testez la (oral/treseu): Trecut/Trecut
 27. 1 point
  Nick (Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 18:35 Data: 12.1.2021 Il testez pe RazvanSau Il testez la (oral): Picat
 28. 1 point
  Nick: LilBaby Vârsta: 14 Level (Minim 5): 5 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): depinde, dar sunt activ daca am ce face. 4-5 ore sau chiar mai mult daca dau un war/take. Factiunea la care vrei LIDER: The Barzini Family Factiuni anterioare: The Cuneo Family De ce vrei lider la factiunea respectiva: Imi doresc lider deoarece am experienta, vreau sa imi fac o mafie buna, sa avem concurenta si sa le aratam celorlalti cine sunt cei mai buni! Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/a/1P8Yq6M Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): - Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Desigur. Alte precizari: Bafta celorlalti care au facut cerere!
 29. 1 point
  Nick (Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 12:00 Data: 11.1.2021 Il testez pe Gabu3D2005 Il testez la (oral/traseu): Trecut/Trecut
 30. 1 point
  Nick (Lider / Sub-lider):TheoD La ora:23:00 Data:10/01.2021 Il testez pe:DoRiNNN Il testez la (Deagle / MP5 / Find / Oral):Trecut! Bine ai venit in PD!
 31. 1 point
  Nick:chd Vârsta:14 Level (Minim 5):7 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):2-3-4 Factiunea la care vrei LIDER:The Barzini Family . Factiuni anterioare:Yakuza , Corleone , Stracci. De ce vrei lider la factiunea respectiva:Deoarece vreau sa fac warstats mare. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://imgur.com/a/D8vtlxD Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):- Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:da Alte precizari:nu , salut!
 32. 1 point
  Nick(Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 23:40 Data: 4.1.2021 Il testez pe Andreiyt Il testez la (oral/traseu) Trecut/Trecut
 33. 1 point
  Nick(Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora 15:21 Data: 4.1.2020 Il testez pe Alexvelea Il testez la (oral): Picat
 34. 1 point
  Nick:GeeMen Vârsta:25 Level (Minim 5):14 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):4-5h Factiunea la care vrei LIDER:Hitman Agency Factiuni anterioare:Hitman Agency De ce vrei lider la factiunea respectiva:Scurt si la obiect, factiunea in care mi-am petrecut cele mai frumoase momente pe aceasta comunitate minunata. Am experienta necesara ca sa pot sa scot din orice jucator un hitman demn de elita! Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/phM8gxqk Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://postimg.cc/phM8gxqk Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da Alte precizari: Bafta!
 35. 1 point
  Nick(Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 00:45 Data: 4.1.2021 Il testez pe Komerz Il testez la (oral/traseu): Trecut/Trecut
 36. 1 point
  Primesti lider la factiunea News Reporter! Echipa GTA Mafia te felicita si iti ureaza succes !
 37. 1 point
  Nick: Barry Vârsta: 22 Level (Minim 5): 9 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): intre 4 si 6 Factiunea la care vrei LIDER: News Reporter Factiuni anterioare: Mechanic Company (rank 5 tester) De ce vrei lider la factiunea respectiva: Consider ca e o factiune destul de importanta pe server, stiu foarte bine cu ce se ocupa si vreau sa o fac sa creasca. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/a/jYfIx5T Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Nu e necesar in acest caz. Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da, poate si mai mult. Alte precizari: Bafta la toti, dar mai mult mie
 38. 1 point
  Nick (Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 20:30 Data: 28.12.2020 Il testez pe Kamewow Il testez la (oral/traseu): Trecut/Trecut
 39. 1 point
  Hai salutare, am pus video nou pe canalul meu de YouTube, daca apreciati munca/talentul, puteti da si voi un like/subscribe
 40. 1 point
  Hea.Ton Level 5 Rank 2 https://postimg.cc/gallery/XZxB73d 17/18/19 decembrie 2020
×
×
 • Create New...