Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/28/2020 in all areas

 1. 2 points
  Nick: Venom Vârsta: 20 Level (Minim 5): 4 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): Nu stiu exact, nu vreau sa zic ca stau 4-5 ore activ. Depinde de timpul pe care il am Factiunea la care vrei LIDER: Mechanic Company Factiuni anterioare: Civil De ce vrei lider la factiunea respectiva: Si inainte de inchidere am fost Lider la The Corleone Family iar de data asta mi-as dorii sa fiu Lider la o factiune pasnica. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/6TtFWTmV Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): - Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da, sunt de acord Alte precizari: Nu, bafta tuturor !
 2. 1 point
  Primesti lider la factiunea The Cuneo Family Echipa GTA Mafia te felicită și îți urează succes
 3. 1 point
  Nick:KoNaMiR Vârsta:21 Level (Minim 5):6 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):4-5 Factiunea la care vrei LIDER:The Cuneo Faamily Factiuni anterioare:Civil De ce vrei lider la factiunea respectiva:Sa ne jucam frumos pe server sa dam war/take sa intre playerii pe server! Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/a/Vgz9Cwf Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:Bafta tuturor!
 4. 1 point
  Nick:TomMy Varsta:42 Level (minim 5);4 Prenume:Cristian Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC):6-8 ore pe zi Experienta anterioara:Da am mai am avut pe alte servere de samp si helper si admin De ce doresti sa faci parte din staff? :Doresc sa fac parte din staff deoarece am destula experienta ca fost admin/helper in trecut: Cu ce ne poti ajuta?:Sa ajut playeri noi ce intra pe server cu intrebarile sau probleme care le au Caracterizeaza-te in cateva cuvinte:Sunt un tip destul de treaba serios sociabil glumet destul de matur Poza cu /stats (obligatoriu):Stats Alte precizari:Nu am
 5. 1 point
  Nick: mesmeroot Varsta: 25 Level (minim 5); 6 Prenume: Alexandru Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC): 3-4 Experienta anterioara: Nu am mai facut parte in trecut din Staff, De ce doresti sa faci parte din staff? : Imi doresc sa pot ajuta la dezvoltarea comunitatii, de la playeri pana la admini cred cu tarie ca avem fiecare ceva de invatat unul de la celalalt, din pacate nefacnd parte in trecut din Staff nu prea ma poate recomanda experienta. Cu ce ne poti ajuta?: Indrumarea playerilor noi, sa pot sa ii ajut cu orice nelamurire legata de server Caracterizeaza-te in cateva cuvinte: Amabil, prietenos dar si nostim cand e cazul. Poza cu /stats (obligatoriu): Alte precizari:
 6. 1 point
  Nick: mesmeroot Vârsta: 25 Level (Minim 5): 4 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 3-4 Factiunea la care vrei LIDER: Mechanic Company Factiuni anterioare: - De ce vrei lider la factiunea respectiva: Imi doresc sa imi pot organiza factiunea intr-un mod benefic nu numai pentru jucatorii vechi cat si pentru cei noi, imi doresc sa pot fi de folos. Experienta mea anterioara de lider cred ca ar putea sa ma recomande, nu numai asta cat si abilitatile de management ale unei echipe. Mechanic Company e o factiune pasnica pe care mi-as dori sa pot dezvolta in timp, Poza cu /stats (Obligatoriu): Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: da Alte precizari:
×
×
 • Create New...