Jump to content

Ianosi1

Member
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ianosi1 last won the day on June 3

Ianosi1 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Ianosi1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Felicitari donuletz pentru munca depusa primesti rank 2!
 2. Ianosi1

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: Ianosi Vârsta: 20 Level (Minim 5): 32 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 3-4 ore ON daca voi lua lider voi sta mai mult evident Factiunea la care vrei LIDER: F.B.I Factiuni anterioare: S.I De ce vrei lider la factiunea respectiva: Vreau sa demonstrez ca nu sunt asa neserios cum ma cred uni si ca pot tine o factiune la un nivel de elita! Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/a/k3qhBCD Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):https://imgur.com/a/k3qhBCD Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Desigur Alte precizari: Mult succes tuturor! si doamniii ajuta!
 3. Ianosi1

  Hitman Agency - Activitate

  Nume :Ianosi Rank :4 Numar de SS :101 SS :https://imgur.com/a/nWbKI5r
 4. Nick:Ianosi Level:21 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune?:nu stiu exact De ce doresti sa pleci din factiune?:sa ma duc in mafie Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:corleone Ce ar trebui sa schimb?:mocanu big like Alte precizari?:nu
 5. Ianosi1

  [MODEL] Cerere Helper

  Nick:Ianosi Varsta:20 Level (minim 5);21 Prenume:Iulian Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC):minim 5 ore Experienta anterioara:- De ce doresti sa faci parte din staff? :Vreau sa fiu mai implicat in binele comunitatii implicit al server-ului Cu ce ne poti ajuta?: Sa ajut playeri de level mic raspunzand-ule la intrebari si problemele legate de server si sa-i ajut sa se adapteze la game mod ! Caracterizeaza-te in cateva cuvinte:Serios responsabil si implicat! Poza cu /stats (obligatoriu):https://imgur.com/a/KFyThdN Alte precizari:Stiu ca am spus ca o sa plec in Anglia dar momentan din cauza restrictilor mari impuse de englezi nu am cum sa merg pana nu fac vacinul , si chiar daca plec plec pe o perioada mai lunga deci voi lua si laptop-ul dupa mine!
 6. Ianosi1

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ianosi Vârsta:20 Level (Minim 5):18 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):4-5 minim Factiunea la care vrei LIDER: Mechanic Factiuni anterioare:Cuneo De ce vrei lider la factiunea respectiva:Ma simt capabil sa gestionez factiunea ! Poza cu /stats (Obligatoriu):https://imgur.com/a/uM2zP6N Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari: Mult succes tuturor!
 7. Ianosi1

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ianosi Vârsta:20 Level (Minim 5):16 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):4-5 minim Factiunea la care vrei LIDER: PD / FBI Factiuni anterioare:F.B.I De ce vrei lider la factiunea respectiva:Pentru ca am rabdare, ambitie, sunt ordonat si responsabil. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://imgur.com/a/NqzGSIl Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):https://imgur.com/a/NqzGSIl Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari: Mult succes tuturor!
 8. Nick:Ianosi Level:16 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune?:nu stiu exact oricum peste 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Vreau sa mai incerc si alte factiuni Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:habr nu am Ce ar trebui sa schimb?:nimic e ok asa Alte precizari?:o seara frumoasa
 9. Ianosi1

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: Ianosi Vârsta: 20 Level (Minim 5): 16 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):Nu pot zice exact dar aproximativ 5-6 ore le stau lejer Factiunea la care vrei LIDER: FBI Factiuni anterioare: Taxi Company De ce vrei lider la factiunea respectiva: Am mai fost lider cunosc mersurile, sunt destul de activ ca sa pot fii promt la toate situatiile care se pot intampla in decursul unei zile... (cum ar fii o demisie, o cerere de recrutare, plangeri, etc.), aceasta factiune e foarte importanta si foarte bine vazuta asa ca vreau sa o pastrez, si sa incerc sa o fac cea mai dorita factiune de cate playeri, chiar cea mai serioasa! Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/a/NjIGnIW Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://imgur.com/a/vPLfb9X Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Desigur. chiar mai mult de 14 zile Alte precizari: Sigur nu voi renunta asa repede ca la taxi!
 10. Nick:Ianosi Rank:1 Screenshot-uri:https://imgur.com/a/nM6sYX8 Alte precizari?:
 11. Ianosi1

  Taxi Company - Activitate

  Felicitari Gumitza9700 pentru munca depusa primesti rank 3 + 200.000$
 12. Ianosi1

  Taxi Company - Demisii

  Ovidutu- Demis
 13. Ianosi1

  Taxi Company - Demisii

  VladPetcu98 , Neagu - Demis!
 14. Ianosi1

  Taxi Company - Demisii

  redbull669 Demis! Succes pe mai departe!
 15. Ianosi1

  Taxi Company - Testari

  Nick (Lider / Sub-lider) :Ianosi La ora: 22:30 Data:18/02/2021 Il testez pe: Asmodeus266 Il testez la (Oral / Traseu):Trecut/Trecut Felicitari, Bine ai venit in echipa!
×
×
 • Create New...