Jump to content

Ianosi1

Member
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

Ianosi1 last won the day on April 29

Ianosi1 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Ianosi1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ianosi1

  Hitman Agency - Activitate

  Nume :Ianosi Rank :4 Numar de SS :101 SS :https://imgur.com/a/nWbKI5r
 2. Nick:Ianosi Level:21 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune?:nu stiu exact De ce doresti sa pleci din factiune?:sa ma duc in mafie Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:corleone Ce ar trebui sa schimb?:mocanu big like Alte precizari?:nu
 3. Ianosi1

  [MODEL] Cerere Helper

  Nick:Ianosi Varsta:20 Level (minim 5);21 Prenume:Iulian Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC):minim 5 ore Experienta anterioara:- De ce doresti sa faci parte din staff? :Vreau sa fiu mai implicat in binele comunitatii implicit al server-ului Cu ce ne poti ajuta?: Sa ajut playeri de level mic raspunzand-ule la intrebari si problemele legate de server si sa-i ajut sa se adapteze la game mod ! Caracterizeaza-te in cateva cuvinte:Serios responsabil si implicat! Poza cu /stats (obligatoriu):https://imgur.com/a/KFyThdN Alte precizari:Stiu ca am spus ca o sa plec in Anglia dar momentan din cauza restrictilor mari impuse de englezi nu am cum sa merg pana nu fac vacinul , si chiar daca plec plec pe o perioada mai lunga deci voi lua si laptop-ul dupa mine!
 4. Ianosi1

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ianosi Vârsta:20 Level (Minim 5):18 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):4-5 minim Factiunea la care vrei LIDER: Mechanic Factiuni anterioare:Cuneo De ce vrei lider la factiunea respectiva:Ma simt capabil sa gestionez factiunea ! Poza cu /stats (Obligatoriu):https://imgur.com/a/uM2zP6N Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari: Mult succes tuturor!
 5. Ianosi1

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ianosi Vârsta:20 Level (Minim 5):16 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):4-5 minim Factiunea la care vrei LIDER: PD / FBI Factiuni anterioare:F.B.I De ce vrei lider la factiunea respectiva:Pentru ca am rabdare, ambitie, sunt ordonat si responsabil. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://imgur.com/a/NqzGSIl Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):https://imgur.com/a/NqzGSIl Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari: Mult succes tuturor!
 6. Nick:Ianosi Level:16 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune?:nu stiu exact oricum peste 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Vreau sa mai incerc si alte factiuni Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:da In ce factiune vrei sa te duci?:habr nu am Ce ar trebui sa schimb?:nimic e ok asa Alte precizari?:o seara frumoasa
 7. Ianosi1

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: Ianosi Vârsta: 20 Level (Minim 5): 16 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):Nu pot zice exact dar aproximativ 5-6 ore le stau lejer Factiunea la care vrei LIDER: FBI Factiuni anterioare: Taxi Company De ce vrei lider la factiunea respectiva: Am mai fost lider cunosc mersurile, sunt destul de activ ca sa pot fii promt la toate situatiile care se pot intampla in decursul unei zile... (cum ar fii o demisie, o cerere de recrutare, plangeri, etc.), aceasta factiune e foarte importanta si foarte bine vazuta asa ca vreau sa o pastrez, si sa incerc sa o fac cea mai dorita factiune de cate playeri, chiar cea mai serioasa! Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/a/NjIGnIW Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://imgur.com/a/vPLfb9X Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Desigur. chiar mai mult de 14 zile Alte precizari: Sigur nu voi renunta asa repede ca la taxi!
 8. Nick:Ianosi Rank:1 Screenshot-uri:https://imgur.com/a/nM6sYX8 Alte precizari?:
 9. Ianosi1

  Taxi Company - Activitate

  Felicitari Gumitza9700 pentru munca depusa primesti rank 3 + 200.000$
 10. Ianosi1

  Taxi Company - Demisii

  Ovidutu- Demis
 11. Ianosi1

  Taxi Company - Demisii

  VladPetcu98 , Neagu - Demis!
 12. Ianosi1

  Taxi Company - Demisii

  redbull669 Demis! Succes pe mai departe!
 13. Ianosi1

  Taxi Company - Testari

  Nick (Lider / Sub-lider) :Ianosi La ora: 22:30 Data:18/02/2021 Il testez pe: Asmodeus266 Il testez la (Oral / Traseu):Trecut/Trecut Felicitari, Bine ai venit in echipa!
 14. Ianosi1

  Taxi Company - Demisii

  kimotodoki23 - Demis!
 15. Ianosi1

  Taxi Company - Activitate

  Felicitari pvnda0220xx pentru munca depusa primesti rank 2 + 70.000$ !
×
×
 • Create New...