Jump to content

dariusst

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

Community Reputation

0 Neutral

About dariusst

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dariusst

  Cerere Grad Sunt sefu tau

  [RO] TITLU: Cerere grad de moderator - Darius Prenume: Darius Nick: Sunt sefu tau Varsta: 18 Locatie: Bucuresti SteamID: STEAM_0:1:571844670 Nume jucat pe server: Sunt Sefu tau si am mai jucat cu numele Dariussq Steam Profil Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561199103955069/ Ai citit regulamentul serverului?: DA De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru: Deoarece in ultimele saptamani mi-am petrecut destul de mult timp pe server si primind acest grad as dori sa ajut comunitatea sa scape de oameni toxici si de codati. Ai mai avut grad pe un server pana acum?: DA O scurta caracterizare a ta: Sunt un om destul de inteligent si serios .Iar in special sunt foarte perseverent, cand ma apuc de ceva ma dedic cu totul.
 2. Titlul topicului: REPORT razzer si HeadShot Reclamatie [Numele jucatorului]: razzer Link Profil: https://steamcommunity.com/id/Razzer/Steam ID: STEAM_0:0:511406871 | HeadShot Profile: https://steamcommunity.com/profiles/76561197962624020/Steam ID: STEAM_0:0:1179146[Motiv] Razzer Are moderator, si intra cu prietenul lui sa se joace cu Cod.A dat ban unui admin, unui player care statea la spec si mie imi facea spam cu kick cand ziceam ca ii fac post. [Model] Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe server: Sunt sefu tau Numele reclamantului: Razzer si HeadShot Motivul reclamatiei: Hack cat timp are grad pe server Dovezi: DOVADA1: https://www.youtube.com/watch?v=5MZsFM8rYOs&ab_channel=Dariuss DOVADA 2: https://www.youtube.com/watch?v=6ru9LnMk8K0&ab_channel=Petru "Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban." vor avea topicul sters.
 3. dariusst

  RECLAMATIE AJMAR

  Titlul topicului: RECLAMATIE AJMAR Reclamatie [Numele jucatorului] [Motiv]: AjMER , abuz [Model] Jucatorii care posteaza reply la aceasta reclamatie dar care nu au nici o legatura cu reclamatia vor primi ban. Nume pe server: Dariussq Numele reclamantului:Ajmer Motivul reclamatiei: Abuz functie. Dovezi: v-- a schimbat harta la cererea mai multor playeri de pe server, Ajmer dupa ce s a schimbat harta nu a prins loc si a incept sa se ia de victor si i a dat ban. I-am zis ca fac post si dupa imi da kick.
 4. dariusst

  Cerere unban Dariuss

  Am vorbit cu adminul si aparent a fost o greseala, e totul ok
 5. dariusst

  Cerere unban Dariuss

  SteamID: STEAM_0:1:571844670 Nick: Dariuss Ban Reason: Aimhack Date: 15.04.2021 Hour: 18 Why do you think you deserve unban?: Nu am avut nimic, vreau sa vad dovada
×
×
 • Create New...