Jump to content

Robert

Member
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

Robert last won the day on May 10

Robert had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About Robert

Recent Profile Visitors

256 profile views
 1. Robert

  Info: Clan Zones & Referral

  Info Clan Zones -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O sa va oferim cateva informatii despre noul Sistem de Clan pe server-ul nostru: Clanurile au în componență câteva sisteme prin care ies în evidență:sistemul de spray și sistemul de clan wars. Clanurile existente pe servere sunt de mărime: Small (10 Members), Medium (20 Members), Big (30 Members). Folosind comanda /clans puteți vizualiza o listă cu clanurile existente pe server împreună cu câteva informații despre ele. Sistemul contine un numar de 20 de teritorii situate in orasul Los Santos. Le puteti vedea folosind comanda /zones (trebuie sa faci parte dintr-un clan). Pentru detalii despre clanuri în magazin (/shop). In fiecare sambata la ora 19:10, membrii clan-ului cu cele mai multe teritorii castigate, atat cei online cat si cei offline, castiga 100,000$/teritoriu si 10 MafiaCoins/teritoriu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Referral -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ce este sistemul de referrals? Sistemul de referrals este un sistem care tine evidenta in mod automat, a jucatorilor adusi pe server de catre un alt jucator. Astfel daca aveti prieteni, colegi sau alte cunostinte pe care doriti sa le introduceti in lumea SA:MP pe serverul nostru este indicat ca acesta sa va treaca drept referralul lui atat pentru evidenta cat si pentru bonusurile pe care le primiti in functie de cat de activ este jucatorul adus de dumneavoastra. Cum functioneaza? La inregistrarea unui cont dupa introducerea parolei serverul va va intreba daca doriti sa specificati un referral. Scrieti nickname-ul player-ului ce te-a adus pe server apoi selectati “Insert”. Odata confirmat referralul se va continua inregistrarea in mod normal. Bonusuri: Acest bonus il primeste cand player-ul adus o sa faca 12 ore jucate (HoursPlayed), bonusurile fiind: 1,500,000$ si 100 MafiaCoins. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 2. Robert

  Taxi Company - Invoiri

  Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 3. Robert

  Taxi Company - Sedinte

  Aici posteaza liderul sedintele !
 4. Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 5. In functie de rank, membrii vor posta astfel dupa model. MODEL: Nume: Rank: Numar de SS-uri: Perioada in care au fost facute pozele: SS: RANK 4 --> Rank 5 - Vechime / Comportament / Seriozitate / Activitate. RANK 3 --> RANK 4 - 45 DE POZE CU COMENZI RANK 2 --> RANK 3 - 30 DE POZE CU COMENZI RANK 1 --> RANK 2 - 15 DE POZE CU COMENZI
 6. Aici va posta liderul sedintele !
 7. Robert

  News Reporter - Invoiri

  Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! MODEL: Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 8. Nick (Lider / Sub-lider): La ora: Data: Il testez pe: Il testez la (Skill repair / Skill refill / Regulament): - Cei care nu trec testele (Skill repair / refill / regulament) nu sunt acceptati in Tow Car Company! - Testele sunt efectuate DOAR de leader sau sub-leader! (doar leader-ul sau sub-leader-ul posteaza in acest topic)
 9. Te-ai saturat de colegii tai!? Vrei sa mergi in alta factiune!? Da-ti aici demisia! MODEL: Nick: Level: Rank: Cat timp ai stat in factiune: De ce doresti sa pleci din factiune: Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: In ce factiune vrei sa te duci: Ce ar trebui sa schimb: Alte precizari: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi demisi!
 10. Robert

  News Reporter - Discutii

  Aici posteaza doar membrii !
 11. Robert

  News Reporter - Activitate

  MODEL: Nick-ul tau: Rank: Nick-ul cumparatorului: Pret: Ora actuala: Cat timp: ScreenShot: Comentarii: P.S: Daca nu postezi aici si dai /news-uri dupa termenul de anunturi gratuite, risti avertisment sau chiar Faction Warn. ATENTIE: Pachetele de anunturi se dau din 5 in 5 minute. (Ex: Dai acum un anunt, mai dai odata peste 5 minute.) Cresterea in rank: :: Rank 1 - Il primesti automat cand ti se da /invite in News Reporter :: Rank 2 - 10 Pachete De Anunturi; :: Rank 3 - 20 Pachete De Anunturi; :: Rank 4 - 30 Pachete De Anunturi; :: Rank 5 - Acest grad se primeste doar pe vechime si activitate;
 12. Robert

  News Reporter - Demisii

  Te-ai saturat de colegii tai!? Vrei sa mergi in alta factiune!? Da-ti aici demisia! MODEL: Nick: Level: Rank: Cat timp ai stat in factiune: De ce doresti sa pleci din factiune: Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: In ce factiune vrei sa te duci: Ce ar trebui sa schimb: Alte precizari: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi demisi!
 13. Robert

  Taxi Company - Discutii

  Aici posteaza doar membrii !
 14. Robert

  Taxi Company - Testari

  Nick (Lider / Sub-lider): La ora: Data: Il testez pe: Il testez la (Oral / Traseu): Cine nu ia testele va fi penalizat prin demitere! Testele sunt efectuate doar de lider / sub-lider! P.S: Doar liderul / sub-liderul posteaza in acest topic!
 15. Robert

  Taxi Company - Activitate

  In acesti topic membrii Taxi Company vor posta activitatea lor care au realizat-o de luni pana duminica ora 19:00.Cine nu posteaza nimic o sa primeasca /fwarn sau chiar va fi demis. MODEL: Nick: Level: Rank: Screenshot(s): Perioada in care au fost facute pozele:
×
×
 • Create New...