Jump to content

Robert

Member
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

Robert last won the day on January 17

Robert had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

About Robert

Recent Profile Visitors

218 profile views
 1. Robert

  Taxi Company - Invoiri

  Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 2. Robert

  Taxi Company - Sedinte

  Aici posteaza liderul sedintele !
 3. Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 4. In functie de rank, membrii vor posta astfel dupa model. MODEL: Nume: Rank: Numar de SS-uri: Perioada in care au fost facute pozele: SS: RANK 4 --> Rank 5 - Vechime / Comportament / Seriozitate / Activitate. RANK 3 --> RANK 4 - 75 DE POZE CU COMENZI RANK 2 --> RANK 3 - 50 DE POZE CU COMENZI RANK 1 --> RANK 2 - 25 DE POZE CU COMENZI
 5. Robert

  News Reporter - Invoiri

  Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! MODEL: Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 6. Te-ai saturat de colegii tai!? Vrei sa mergi in alta factiune!? Da-ti aici demisia! MODEL: Nick: Level: Rank: Cat timp ai stat in factiune: De ce doresti sa pleci din factiune: Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: In ce factiune vrei sa te duci: Ce ar trebui sa schimb: Alte precizari: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi demisi!
 7. Robert

  News Reporter - Activitate

  MODEL: Nick-ul tau: Rank: Nick-ul cumparatorului: Pret: Ora actuala: Cat timp: ScreenShot: Comentarii: P.S: Daca nu postezi aici si dai /news-uri dupa termenul de anunturi gratuite, risti avertisment sau chiar Faction Warn. ATENTIE: Pachetele de anunturi se dau din 5 in 5 minute. (Ex: Dai acum un anunt, mai dai odata peste 5 minute.) Cresterea in rank: :: Rank 1 - Il primesti automat cand ti se da /invite in News Reporter :: Rank 2 - 10 Pachete De Anunturi; :: Rank 3 - 20 Pachete De Anunturi; :: Rank 4 - 30 Pachete De Anunturi; :: Rank 5 - Acest grad se primeste doar pe vechime si activitate;
 8. Robert

  News Reporter - Demisii

  Te-ai saturat de colegii tai!? Vrei sa mergi in alta factiune!? Da-ti aici demisia! MODEL: Nick: Level: Rank: Cat timp ai stat in factiune: De ce doresti sa pleci din factiune: Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: In ce factiune vrei sa te duci: Ce ar trebui sa schimb: Alte precizari: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi demisi!
 9. Robert

  Taxi Company - Discutii

  Aici posteaza doar membrii !
 10. Robert

  Taxi Company - Testari

  Nick (Lider / Sub-lider): La ora: Data: Il testez pe: Il testez la (Oral / Traseu): Cine nu ia testele va fi penalizat prin demitere! Testele sunt efectuate doar de lider / sub-lider! P.S: Doar liderul / sub-liderul posteaza in acest topic!
 11. Robert

  Taxi Company - Activitate

  In acesti topic membrii Taxi Company vor posta activitatea lor care au realizat-o de luni pana duminica ora 19:00.Cine nu posteaza nimic o sa primeasca /fwarn sau chiar va fi demis. MODEL: Nick: Level: Rank: Screenshot(s): Perioada in care au fost facute pozele:
 12. Robert

  Taxi Company - Demisii

  Te-ai saturat de colegii tai!? Vrei sa mergi in alta factiune!? Da-ti aici demisia! MODEL: Nick: Level: Rank: Cat timp ai stat in factiune: De ce doresti sa pleci din factiune: Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: In ce factiune vrei sa te duci: Ce ar trebui sa schimb: Alte precizari: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi demisi!
 13. Te-ai saturat de colegii tai!? Vrei sa mergi in alta factiune!? Da-ti aici demisia! MODEL: Nick: Level: Rank: Cat timp ai stat in factiune: De ce doresti sa pleci din factiune: Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: In ce factiune vrei sa te duci: Ce ar trebui sa schimb: Alte precizari: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi demisi!
 14. Te-ai saturat de colegii tai!? Vrei sa mergi in alta factiune!? Da-ti aici demisia! MODEL: Nick: Level: Rank: Cat timp ai stat in factiune: De ce doresti sa pleci din factiune: Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: In ce factiune vrei sa te duci: Ce ar trebui sa schimb: Alte precizari: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi demisi!
 15. Te-ai saturat de colegii tai!? Vrei sa mergi in alta factiune!? Da-ti aici demisia! MODEL: Nick: Level: Rank: Cat timp ai stat in factiune: De ce doresti sa pleci din factiune: Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: In ce factiune vrei sa te duci: Ce ar trebui sa schimb: Alte precizari: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi demisi!
×
×
 • Create New...