Jump to content

Robert

Member
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Robert

 1. Robert

  Discutii Generale

  Super taree :))
 2. Robert

  Info: Clan Zones & Referral

  Info Clan Zones -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O sa va oferim cateva informatii despre noul Sistem de Clan pe server-ul nostru: Clanurile au în componență câteva sisteme prin care ies în evidență:sistemul de spray și sistemul de clan wars. Clanurile existente pe servere sunt de mărime: Small (10 Members), Medium (20 Members), Big (30 Members). Folosind comanda /clans puteți vizualiza o listă cu clanurile existente pe server împreună cu câteva informații despre ele. Sistemul contine un numar de 20 de teritorii situate in orasul Los Santos. Le puteti vedea folosind comanda /zones (trebuie sa faci parte dintr-un clan). Pentru detalii despre clanuri în magazin (/shop). In fiecare sambata la ora 19:10, membrii clan-ului cu cele mai multe teritorii castigate, atat cei online cat si cei offline, castiga 100,000$/teritoriu si 10 MafiaCoins/teritoriu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Referral -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ce este sistemul de referrals? Sistemul de referrals este un sistem care tine evidenta in mod automat, a jucatorilor adusi pe server de catre un alt jucator. Astfel daca aveti prieteni, colegi sau alte cunostinte pe care doriti sa le introduceti in lumea SA:MP pe serverul nostru este indicat ca acesta sa va treaca drept referralul lui atat pentru evidenta cat si pentru bonusurile pe care le primiti in functie de cat de activ este jucatorul adus de dumneavoastra. Cum functioneaza? La inregistrarea unui cont dupa introducerea parolei serverul va va intreba daca doriti sa specificati un referral. Scrieti nickname-ul player-ului ce te-a adus pe server apoi selectati “Insert”. Odata confirmat referralul se va continua inregistrarea in mod normal. Bonusuri: Acest bonus il primeste cand player-ul adus o sa faca 12 ore jucate (HoursPlayed), bonusurile fiind: 1,500,000$ si 100 MafiaCoins. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 3. Aici posteaza doar membrii factiunii News Reporter poze / video facute cu / despre factiune si pozele facute la sedintele foto!
 4. Aici posteaza doar membrii .
 5. Repair: 2.000 lei (indiferent de skill) Refill: Skill 1 - 2.000 lei Skill 2 - 3.000 lei Skill 3 - 4.000 lei Skill 4 - 5.000 lei Skill 5 - 6.000 lei * Pentru memebri Mechanic Company refill şi repair se dau pe 1.000 lei !
 6. Prime si salarii: Rank 5: 100K (100.000 lei) Rank 4: 90K (90.000 lei) Rank 3: 80K (80.000 lei) Rank 2: 70K (70.000 lei) Rank 1: 60K (60.000 lei) P.S: Salariile si primele se acorda in functie de activitate! Nu esti activ! Nu primesti!
 7. Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! MODEL: Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 8. Aici va posta liderul sedintele !
 9. Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! MODEL: Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 10. Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! MODEL: Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 11. Aici posteaza liderul sedintele !
 12. Aici posteaza liderul sedintele !
 13. Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! MODEL: Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 14. Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! MODEL: Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 15. Aici va posta liderul sedintele !
 16. Aici posteaza liderul sedintele !
 17. MODEL: Nick: Level: Rank: Durata: Motiv:
 18. Robert

  News Reporter - Informatii

  I. Comenzi News Reporter - Comanda /news, este pentru a da anunturi. (Skill 1); - Comanda /paper -- write x, unde x este numarul ziarului pe care doriti sa-l scrieti; - Comanda /paper -- detele x, unde x este numarul ziarului pe care doriti sa-l stergeti. (Rank 4); - Comanda /live, este pentru a lua un interviu. (Skill 5 & Rank 1); - Comanda /read -- bring / testpaper, pentru a copia un ziar tiparit (luare ziarului pentru vanzare); Pentru a vorbi cu membrii tastati /f urmat de mesajul dumneavoastra. II. Rank-urile din News Reporter - Rank 1 (Intern); - Rank 2 (Local Reporter); - Rank 3 (Local Editor); - Rank 4 (Anchor); - Rank 5 (Editor); - Rank 6 (Director); III. Preturi News Reporter - News-uri de la fix pana la si 15 - Gratuite; - Pachet de anunturi - 45 minute (/news din 5 in 5 minute) - 50.000 lei; - Sedinta foto (5 poze) - 40.000 lei; - Sedinta foto (10 poze) - 60.000 lei; - Live - 300.000 lei; - Ziar despre un player (la cererea lui) - 50.000 lei (banii se cer playerului despre care se scrie ziarul); - Ziar despre o factiune - 50.000 lei (banii se cer factiunii despre care se scrie ziarul / liderului factiunii); IV. Salarii News Reporter Rank 1: 20.000 Lei Rank 2: 30.000 Lei Rank 3: 40.000 Lei Rank 4: 50.000 Lei Rank 5: 60.000 Lei ATENTIE: Salariile se dau in functie de activitate!
 19. Aici posteaza liderul sedintele !
 20. Criterii pentru Rank UP De la Rank 1 la Rank 2 - 15 poze. De la Rank 2 la Rank 3 - 30 poze. De la Rank 3 la Rank 4 - 45 poze. P.S. Rank 5 se ia pe merit si activitate !! Ai primit Fwarn şi vrei să iţi îndrepţi greşala? 1x/funwarn=25 Ss 2x/funwarn=50 Ss
 21. Robert

  Taxi Company - Invoiri

  Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 22. Robert

  Taxi Company - Sedinte

  Aici posteaza liderul sedintele !
 23. Ti s-a stricat PC-ul si nu poti intra o perioada!? Pleci in vacanta!? Aici e locul potrivit pentru a te invoi o perioada! Nick: Level: Rank: Durata: Motiv: ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi invoiti!
 24. In functie de rank, membrii vor posta astfel dupa model. MODEL: Nume: Rank: Numar de SS-uri: Perioada in care au fost facute pozele: SS: RANK 4 --> Rank 5 - Vechime / Comportament / Seriozitate / Activitate. RANK 3 --> RANK 4 - 45 DE POZE CU COMENZI RANK 2 --> RANK 3 - 30 DE POZE CU COMENZI RANK 1 --> RANK 2 - 15 DE POZE CU COMENZI
 25. Aici va posta liderul sedintele !
×
×
 • Create New...