Jump to content

JasoN

Member
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

JasoN last won the day on February 7

JasoN had the most liked content!

Community Reputation

49 Excellent

About JasoN

Recent Profile Visitors

178 profile views
 1. JasoN

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:JasoN Vârsta:21 Level (Minim 5):16 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):4/5 Factiunea la care vrei LIDER:Taxi Company Factiuni anterioare:Toate mafiile. De ce vrei lider la factiunea respectiva:Este o factiune frumoasa in care ai mereu ce sa faci si de care nu am cum sa te plictisesti. Doresc sa fiu liderul acestei factiuni si din motivul ca este o factiune activa. Cred ca este factiunea care mi se potriveste, imi place foarte mult cu ce se ocupa, este o factiune foarte importanta de pe server. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://postimg.cc/R65CDCMh Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):- Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Desigur! Alte precizari:Sper sa alegeti intelept!
 2. JasoN

  Discutii Generale

  Poza facuta inainte de filmarile filmui "Cei 3 care au speriat Vestul", paraca asa ii zicea.
 3. JasoN

  The Stracci Family - Demisii

  Nick:JasoN Level:12 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune:7 zile De ce doresti sa pleci din factiune:Nu stiu exact! Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:Da In ce factiune vrei sa te duci:Yakuza Ce ar trebui sa schimb:Nimic! Alte precizari:-
 4. JasoN

  The Corleone Family - Demisii

  Nick:JasoN Level:11 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune:5+, era Punker lider deja De ce doresti sa pleci din factiune:S ajut o mafie mai slaba. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:Da In ce factiune vrei sa te duci:Stracci Ce ar trebui sa schimb:E perfect, eu sunt defect! Alte precizari:Bafta, baietii!
 5. JasoN

  The Cuneo Family - Demisii

  Nick:JasoN Level:10 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune: 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune:Nu mai am timp sa intru si nu vreau sa mai tin locul ocupat. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:Desigur. In ce factiune vrei sa te duci:Civil Ce ar trebui sa schimb:E perfect. Alte precizari:Multa bafta!
 6. JasoN

  Pamflet

×
×
 • Create New...