Jump to content

Ovidiu

Member
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Days Won

  1

Ovidiu last won the day on May 9

Ovidiu had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Ovidiu

 1. Ovidiu

  Hitman Agency - Activitate

  Nume : Ovidiu Rank :4 Numar de SS :26 SS : https://postimg.cc/gallery/GbFK9Jw https://postimg.cc/gallery/gRJTPdV
 2. Ovidiu

  Hitman Agency - Demisii

  Nick:Ovidiu Level:30 Rank:4 Cat timp ai stat in factiune: 2-3 saptamani De ce doresti sa pleci din factiune: Deoarece doresc sa fac parte din alta mafie Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: Da In ce factiune vrei sa te duci: Barzini Family Ce ar trebui sa schimb: Nimic este perfecta factiunea asa cum este. Alte precizari: Nu.
 3. Ovidiu

  Licitatie Slamvan Third

  NickName : Ovidiu Poza /stats: (minim level 10) : https://postimg.cc/zL8bkDgc Suma Licitata: 31.000.000$
 4. Ovidiu

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ovidiu Vârsta:18 Level (Minim 5):27 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):6-8h Depinde cat timp am disponibil. Factiunea la care vrei LIDER: F.B.I. Factiuni anterioare: Hitman Agency De ce vrei lider la factiunea respectiva: Deoarece este un departament foarte serios si consider ca are nevoie de un lider pe masura, am facut in trecut parte din aceasta factiune si nu mi-am dezamagit niciodata liderul sau factiunea, mereu am fost cooperativ si eram atent in ceea ce faceam. Consider ca experienta mea in aceasta factiune este in deajuns cat sa stiu coordona si pune in buna functionare aceasta factiune. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/Thk5njMD Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://postimg.cc/Thk5njMD Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da Alte precizari: Mult succes tuturor celor care au depus cerere.
 5. Ovidiu

  Police Departament - Demisii

  Nick:Ovidiu Level:13 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune?:5zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Deoarece doresc sa fac parte din alta facțiune. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:Hitman Agency Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?:Nu
 6. Ovidiu

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: Ovidiu Vârsta: 18 Level (Minim 5): 11 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): In mare parte cate 6-8h/zi depinde de situatie dar de cele mai multe ori fac sa fie posibil. Factiunea la care vrei LIDER: Hitman Agency. Factiuni anterioare: Police Departament. De ce vrei lider la factiunea respectiva: Deoarece vreau sa vad cum e sa detii o factiune sa dau tot ce am mai bun ca sa fac aceasta factiune sa functioneze cel mai bine si in cel mai prosper mod, sa fac membrii factiunii sa se simta bine veniti. Doresc ca aceasta factiune sa fie respectata si ca membrii sa respecte fiecare regula impusa de regulamentul server cat si de regulamentul factiunii. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/RNftsKxs Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://postimg.cc/RNftsKxs Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da. Alte precizari:Vreau sa le urez tuturor multa bafta si multumiri.
 7. Ovidiu

  Mechanic Company - Demisii

  Nick:Ovidiu Level:10 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune:5zile De ce doresti sa pleci din factiune:Deoarece vreau sa fac parte din alta factiune. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:Da In ce factiune vrei sa te duci: Police Departament Ce ar trebui sa schimb: Nimic Alte precizari:Nu
 8. Ovidiu

  Mechanic Company - Invoiri

  Nick:Ovidiu Level:9 Rank:1 Durata: 05.12.2020-07.12.2020 Motiv: Din motive personale, am de rezolvat cateva treburi.
 9. Ovidiu

  [MODEL] Cerere Helper

  Nick:Ovidiu Varsta:18 Level (minim 3);4 Prenume:Alexandru Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC):Depinde cat este nevoie de mine, dar deobicei intre 6-8h Experienta anterioara: Da am fost helper 2 pe acest server in trecut. De ce doresti sa faci parte din staff? : Deoarece cunosc bine serverul cunosc persoane din staff cu care am fost coleg in trecut si mi-a placut foarte mult sa fac parte din acest staff si din cauza ca doresc sa ajut playerii noi sa raspund la cat mai multe reporturi sa ajut cat mai multi playeri posibil. Sa fac cat de mult posibil ordine si disciplina pe server. Cu ce ne poti ajuta?: Cu timpul meu petrecut pe server in care pot sa raspund playerilor cand au nevoie si sa ii ajut daca pot si daca nu sa chem un coleg din staff cu rank mai mare sa il putem ajuta pe acel player. Caracterizeaza-te in cateva cuvinte: Sunt o persoana calma deobicei, incerc sa ajut cat de mult posibil si sa nu incurc pe nimeni, cand este nevoie de mine fac pe cat posibil sa fiu acolo si de cele mai multe ori reusesc sa fiu acolo cand e nevoie. Imi place sa comunic mult. Sunt o persoana deschisa pentru orice fel de subiect. Poza cu /stats (obligatoriu): https://postimg.cc/PvDNNNYB Alte precizari: Va multumesc si mult succes celor care isi doresc sa ajunga in staff.
 10. Ovidiu

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ovidiu Vârsta:18 Level (Minim 5):3 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):6-8h Factiunea la care vrei LIDER:Mechanic Company Factiuni anterioare:-- De ce vrei lider la factiunea respectiva:Deoarece in trecut mereu mi-am dorit sa am lider la o factiune si niciodata nu am avut sansa si chiar imi doresc sa conduc o factiune precum Mechanic Company sa pot face ordine si disciplina in factiunea mea si sa am grija ca membrii mei sa fie cum se cade si mereu de ajutor. Am jucat ceva timp pe acest server si cunosc destul de bine ce si cum si cred ca m-as descurca foarte bine. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/dLv22HnL Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): -- Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari: Mult succes celor care candideaza.
 11. Ovidiu

  [SERVER] Propuneri / Sugestii

  Nick: Ovidiu Level: 17 Propunere: Propun scoaterea a 3 locuri din Police Departament si cautarea unui lider FBI. Cu ce crezi că ar ajuta propunerea ta?: Pentru a putea fi deschisa si aceasta factiune si din cate am vazut multi asteapta FBI-ul pentru ca este o factiune frumoasa si care atrage playerii mai tare decat PD-ul.
×
×
 • Create New...