Jump to content

AjMER

Founder
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

AjMER last won the day on April 20

AjMER had the most liked content!

Community Reputation

104 Excellent

1 Follower

About AjMER

 • Rank
  Founder / CEO

Recent Profile Visitors

627 profile views
 1. AjMER

  Report razzer si HeadShot

  INTERZISI AMANDOI PE COMUNITATE !
 2. AjMER

  RECLAMATIE AJMAR

  Nu stiu de ce iti dau explicatii dar hai ca o fac. 1. Nu a cerut nimeni sa schimbe mapa, eram inca de la inceputul hartii pe train si nu am vazut nimic 2. Nu ma ameninti tu pe mine ca o sa mi se scoata adminul Te-am pupat T/C
 3. AjMER

  cerere grad moderator - melissa

  Respins !! T/C
 4. AjMER

  Reclamatie Squmy

  Banul a fost cerut de mine, ai intrat in timpul meciului ! T/C
 5. Link-ul profilului tau de FaceIT: Link-ul profilului de FaceIT al adminului: Abuzul comis de admin: Povesteste ce s-a intamplat: Dovezi: Pentru video folositi ( http://files.fm )
 6. Link-ul profilul tau de FaceIT: Link-ul profilului de FaceIT al jucatorului reclamat: Link-ul matchroom-ului de pe FaceIT: Descrie-ne situatia( Mentioneaza minutul/runda aproximativa in care a avut loc abaterea): Abaterea savarsita(TK/injurii/anti-joc): Dovezi: Pentru video folositi ( http://files.fm )
 7. AjMER

  Prezentare - krvmppers

  Bine ai venit!
 8. AjMER

  [Prezentare] Emi D.

  Welcome !
 9. AjMER

  [Prezentare] BrotaceL

  Bine ai venit dar rau ai nimerit !
 10. AjMER

  [Prezentare] Faraonu

  Salut si bine ai venit ! Sedere placuta !
 11. Ce este membrul standard? Dar premium!? MEMBRU STANDARD: Își poate schimba numele de utilizator odată la 90 de zile dacă are minim 300 de posturi; Număr maxim de imagini în semnătură: 2; Mărimea maximă a imaginilor din semnătură: 600x250; Număr maxim de link-uri în semnătură: 5; Mărimea maximă a avatarului: 150x300; Număr maxim de conversații private (PM) pe zi: 10; Număr maxim de converații create pe minut: 1; Număr maxim de destinatari: 2; Limită stocare mesaje private: 500; Număr maxim de reputație ce poate fi oferit pe zi: 10; Poate edita conținutul propriu timp de 5 ore după postare; MEMBRU PREMIUM: Își poate schimba numele de utilizator odată la 7 zile; Număr maxim de imagini în semnătură: 4; Mărimea maximă a imaginilor din semnătură: 600x250; Număr maxim de link-uri în semnătură: 10; Mărimea maximă a avatarului: 150x300; Număr maxim de conversații private (PM) pe zi: nelimitat; Număr maxim de converații create pe minut: nelimitat; Număr maxim de destinatari: 5; Limită stocare mesaje private: nelimitat; Număr maxim de reputație ce poate fi oferit pe zi: nelimitat; Poate edita conținutul propriu timp de 10 ore după postare; Eliminarea tuturor restricțiilor / avertismentelor; PREMIUM PE TEAMSPEAK 3: Grad Premium; Poate intra pe canale fără solicitarea parolei; Anti-poke (nu poate primi poke decat de la gradele administrative) Iconiță personalizată la alegere pe client, nu la canal; Canal în zona Premium pe perioada achiziționată (opțional canalul poate fi de tip ascuns sau normal) Poate creea subcanale temporare la canalul său, maxim 2; Poate muta / kick /interzice membri pe canalul său; Acces upload / download nelimitat. Multe facilitati nu au fost mentionate, revenim cu actualizare! Pret: 10€ + TVA METODE DE PLATA ACCEPTATE: PayPal; PaySafeCard (din orice țară); *** Pentru achiziționare contului Premium atât pe forum cât şi pe TeamSpeak 3 luați legătura cu @Daniel Koss. (other contact SteamID) *** ATENTIE: La achiziționarea membrului Premium primiți beneficiile atât pe forum cât și pe TeamSpeak3 .
 12. AjMER

  [Model] Prezentare

  Model: Nume: Nick: Profil steam: Vârsta: Locație: Hobbyuri: Mod preferat: De unde ai auzit de noi?: Acorda o nota comunitatii: Completări: Ascunde conținuturi Explicații: Nume: [numele tău real] Nick: [numele tău de pe server] Profil steam: [adresa profilului de steam] Vârsta: Locație: [țara & orașul unde te afli] Hobbyuri: [pasiunile & activitățile tale] Mod preferat: [competitive, jailbreak, surf etc] De unde ai auzit de noi?: Acorda o nota comunitatii: Completări: [poți completa prezentarea cu orice informații dorești] Acest model este orientativ, puteți să vă prezentați cu propriile cuvinte și puteți adăuga/omite anumite informații. O prezentare se închide după 24 de ore de la crearea acesteia. NU aveti voie sa spamati categoria, maxim 5 posturi pe zi. Se sanctioneaza cu WARN.
×
×
 • Create New...