Jump to content

xMax

Member
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About xMax

Recent Profile Visitors

124 profile views
 1. xMax

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: xMax Vârsta: 18 Level (Minim 5): 14 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 6-7 Factiunea la care vrei LIDER: The Stracci Family Factiuni anterioare: Toate mafiile De ce vrei lider la factiunea respectiva: Imi doresc leader la aceasta mafie, deoarece vreau sa arat ca sunt capabil sa conduc o mafie! De cand ma joc samp, am petrecut 90% din timp in mafii si cred ca ma voi descurca cu brio! Doresc sa creez o mafie activa, decenta, unde vor avea toti playerii o sansa! Prefer sa am o mafie activa, cu playeri care joaca doar pe acest server, nu o mafie cu mafioti talentati, dar care vin doar pentru un war, doua si dupa dau /q! Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/a/srfDRpB Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): - Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Desigur! Alte precizari: Bafta tuturor!
 2. xMax

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: xMax Vârsta: 18 Level (Minim 5): 5-6 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): Depinde, nu pot sa dau un anume interval de ore. Factiunea la care vrei LIDER: The Barzini Family Factiuni anterioare: Corleone, Cuneo De ce vrei lider la factiunea respectiva: De cand joc pe servere, activitatea mea s-a desfasurat numai in mafii, si ca lider, si ca membru. Imi place factiunea propriu zisa, din mai multe puncte de vedere. E smechera culoarea, amplasarea factiunii, sunt chestii care m-au facut sa aplic pentru factiunea asta. Vreau sa colorez mapa in gri, si sa ridicam standardul serverului. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/upload Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): - Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da Alte precizari: Multumesc!
 3. xMax

  The Corleone Family - Demisii

  Nick: xMax Level: 11 Rank: 5 Cat timp ai stat in factiune: Mult De ce doresti sa pleci din factiune: Din cauza unui player Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: Desigur In ce factiune vrei sa te duci: In mecanic Ce ar trebui sa schimb: Nimic Alte precizari: Nu am absolut nicio precizare de facut
 4. xMax

  Discutii Generale

  Pai si cei care au Windows XP?
×
×
 • Create New...