Jump to content

-Wallake

Administrator
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

-Wallake last won the day on July 11

-Wallake had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About -Wallake

Recent Profile Visitors

643 profile views
 1. -Wallake

  cerere unban grandmaster

  T/C
 2. -Wallake

  Reclamatie admin

  Salut. Ban ul ti a fost scos. Te informez ca pe viitor cand un admin isi face treaba cu anumiti playeri nu intervii si tu cu "raca" sau alte vorbe fara o noima. Ban ul a fost pe meritate asa zis. La urmatoarea abatere o sa dureze mai mult ban ul. Seara faina.
 3. -Wallake

  Cerere grad de moderator - "Livia"

  Acceptat T/C
 4. -Wallake

  Cerere grad de moderator - "Dagger"

  Acceptat T/C
 5. -Wallake

  Cerere grad de moderator - "Tr[E]fLa"

  ACCEPTAT T/C
 6. -Wallake

  [MODEL] Rank Requests

  [RO] TITLU: Cerere grad de moderator - "Nume" Prenume: Nick: Varsta: Locatie: SteamID: Steam Profil Link: Ai citit regulamentul serverului?: De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru: Ai mai avut grad pe un server pana acum?: O scurta caracterizare a ta: Nerespectarea modelului sau informatiilor de mai jos va duce la aceasta aplicatie sa fie inchisa! Poti deschide o alta aplicatie doar dupa o saptamana sau doar daca ai primit voie de la un grad superior! Informatii: Failure to follow the model or information below will result in this application being closed! You can open another application only after a week or only if you have been allowed from a higher rank. Information: - Aplicarea gradului porneste doar de la "MODERATOR" si se va creste pe parcurs prin decizia staffului responsabil! - Nu cere niciodata o marire de grad sau sa intrebi cand o sa primesti UP. - Daca ai aplicat, ai facut-o pentru ca vrei sa ajuti serverul, nu sa te pui tu mai sus de ceilalti jucatori! - Pentru a aplica ai nevoie de activitate zilnica, daca nu poti face acest lucru te rugam sa nu mai aplici!
 7. -Wallake

  varuoficial Cerere canal permanent

  Este facut din cate am vazut.
 8. Prenume: Secret Nick: -Wallake Varsta: 19 Locatie: Bucuresti. SteamID: STEAM_0:0:191514059 Steam Profil Link: https://steamcommunity.com/id/-Wallake/ Ai citit regulamentul serverului?: Da. De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru: Pentru a ajuta comunitatea si sa fie o atmosfera placuta. Ai mai avut grad pe un server pana acum?: Da. O scurta caracterizare a ta: Imi place sa l bat pa ajmer pe retake :))
×
×
 • Create New...