Jump to content

Mos_Martin

Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

Mos_Martin last won the day on February 4

Mos_Martin had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Mos_Martin

 • Birthday 04/06/1998
 1. Mos_Martin

  [SERVER] Propuneri / Sugestii

  Nick: Mazy420 Level: 8 Propunere: Am o propunere ce tine de factiunea Taxi, deoarece nu prea exista activitate, seara intre orele 17-22 sa fie adaugat sa zicem o comanda /faree, aceasta urmand sa-ti genereze checkpoint-uri, doua la numar, te duci prima data la primul, apoi la al doilea, exact ca si cum ai face o cursa de taxi, un maxim de 3 curse pe ora, in intervalul specificat mai sus. Cu ce crezi că ar ajuta propunerea ta?: Credca le-ar place tuturor.
 2. Mos_Martin

  [SERVER] Propuneri / Sugestii

  Nick: Mazy420 Level: 8 Propunere: Sincer sa fiu mi-ar place sa vad si niste apartamente, sunt doua blocuri goale langa skate park si unul care-i la iesirea din Los Santos,pe langa rulotele de pe plaja, daca o sa fie bagate, ceva case la tara, iarasi. Cu ce crezi că ar ajuta propunerea ta?: Credca le-ar place tuturor.
 3. Mos_Martin

  [SERVER] Propuneri / Sugestii

  Nick: Mazy420 Level: 8 Propunere: Propun ca in fiecare zi sa fie un numar de 5 saci/stele, alegeti voi ce sa fie, nu conteaza, sa fie spawnati zilnic pe server, fara sa fie anuntat sau ceva, playerul care gaseste, primeste niste bani si poate niste rp in functie de cati saci gasesti sau saci anume. Cu ce crezi că ar ajuta propunerea ta?:
 4. Mos_Martin

  [SERVER] Propuneri / Sugestii

  Nick: Mazy420 Level: 7 Propunere: Propun ca detinatorii de case sa aibe pe suprafata terenului unde este casa, un numar de 2-3 parcele, unde poate planta diferite fructe, seminte le cumpara de la ferma, de la iesirea din Los Santos, iar ce scoate de pe parcela sa fie vandut la un 24-7 sau la ferme. Cu ce crezi că ar ajuta propunerea ta?: Activitate.
 5. Mos_Martin

  [SERVER] Propuneri / Sugestii

  Nick: Mazy420 Level: 5 Propunere: Sa fie adaugata factiunea Mayor Of Los Santos cu trei grade, Primar, Secretar, Bodyguard. Aceasta factiune sa poata oferi o suma de banii tuturor noilor playeri, sa poti deschide sa primesti donatii, pe langa bani ar putea fi adaugate si cateva RP random. Cu ce crezi că ar ajuta propunerea ta?: Activitate.
 6. Mos_Martin

  [SERVER] Propuneri / Sugestii

  Nick: Mazy420 Level: 5 Propunere: Propun sa se adauge vreo 4-5 rulote pe plaja din LS, Santa Maria Beach, aceasta fiind case care pot fi cumparate. Cu ce crezi că ar ajuta propunerea ta?: Atractie.
 7. Mos_Martin

  [SERVER] Propuneri / Sugestii

  Nick: Mazy420 Level: 3 Propunere: Propun sa fie adaugat un nou post de radio, o sa las un link, este un live cu muzica house, tech house, minimal din ibiza. Cu ce crezi că ar ajuta propunerea ta?: Bunastare.
 8. Mos_Martin

  [Prezentare]Mos_Martin

  Nume: Sebastian Nick: Mos_Martin Profil steam: - Vârsta: 22 de ani. Locație: Botosani. Hobbyuri: Freelancer Mod preferat: RPG De unde ai auzit de noi?: Internet Acorda o nota comunitatii: 10 Completări: No.
×
×
 • Create New...