Jump to content

Shift

Leader SA:MP
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

Community Reputation

0 Neutral

About Shift

Recent Profile Visitors

49 profile views
 1. Shift

  Police Departament - Activitate/Rank

  Felicitari! Pentru munca depusa, primesti RANK UP! (4) Felicitari! Pentru munca depusa, primesti RANK UP! (2)
 2. Shift

  Police Departament - Activitate/Rank

  Felicitari! Pentru munca depusa, primesti RANK UP! (2)
 3. Shift

  Police Departament - Activitate/Rank

  Felicitari! Pentru munca depusa, primesti RANK UP! (3) Felicitari! Pentru munca depusa, primesti RANK UP! (3)
 4. Shift

  Police Departament - Interdictie

  Mendez - Interdictie timp de 90 de zile (Data de inceput: 25.12.2020). Motiv: Nu cunoaste Wanted List, primeste a doua sansa de a intra in Police Departament , nu il cunoaste nici de aceasta data si incearca in final sa fraudeze examinarea stand pe /forum.
 5. Topic creat pentru a tine evidenta cu jucatorii care din diverse motive (enuntate in dreptul fiecarui jucator) are interdictie (NU mai poate aplica in Police Departament).
 6. Shift

  Police Departament - Activitate/Rank

  Felicitari! Pentru munca depusa, primesti RANK UP! (2)
 7. Shift

  Police Departament - Activitate/Rank

  Felicitari! Pentru munca depusa, primesti RANK UP! P.S. Nu uita ce am vorbit, astept în continuare activitate de la tine. Spor!
 8. Shift

  Police Departament - Activitate/Rank

  Felicitari! Pentru munca depusa, primesti RANK UP! (2)
 9. Shift

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: Shift Vârsta: 21 Level (Minim 5): 8 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 6-7 ore Factiunea la care vrei LIDER: Police Departament Factiuni anterioare: Taxi Company De ce vrei lider la factiunea respectiva: Police Departament este una dintre factiunile in care am activat cel mai mult de-a lungul experientei mele pe server, ajungand sa cunosc si sa aplic intr-un mod corect regulamentul. Este fara doar si poate factiunea mea de suflet in care am depus daruire si cel mai mult efort. Aceasta factiune este una foarte importantă in ceea ce priveste modul RPG, si atat responsabilitatea, cat si dedicarea sunt calitati insusite de mine, pe care vreau sa le induc si in final sa le dobandeasca si viitorii membri ai acesteia. Am mai avut privilegiul in trecut sa detin functia de lider (in cadrul departamentelor de politie am avut cel mai mult rank 5) si am capatat abilitatile necesare in gestionarea unei factiunii, in alegerea cat mai buna a membrilor, recrutarea acestora facandu-se dupa un test riguros si dupa aceea sa ma asigur ca isi indeplinesc corect indatoririle. Poza cu /stats (Obligatoriu): Am atasat mai jos SS. Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Am atasat mai jos SS. Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Sigur! Alte precizari: Va multumesc!
 10. Shift

  The Barzini Family - Demisii

  Nick: Shift Level: 7 Rank: 2 Cat timp ai stat in factiune: 2 zile De ce doresti sa pleci din factiune: Sa merg in corle Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: da In ce factiune vrei sa te duci: Corleone Ce ar trebui sa schimb: Nimic Alte precizari: -
 11. Shift

  [MODEL] Cerere Helper

  Nick: Shift Varsta: 21 Level (minim 3); 6 Prenume: Eduard Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC): 4-6 ore Experienta anterioara: Am mai avut experienta in staff,dar a fost perioada cand m-am inscris la facultate si am luat o pauza de la samp, iar acum mi-am pus in ordine toate lucrurile si consider ca am timp suficient sa acord acestei functii De ce doresti sa faci parte din staff? : Sa ajut in general playerii care intra , sa ii ajut sa se familiarizeze cu server ul nostru. Sunt de asemenea destul de activ si pot sa raspund in timp cat mai util la eventuale probleme/nelamuriri. Sunt destul de familiarizat cu serverul, deoarece am avut o experienta destul de indelungata pe el. Cu ce ne poti ajuta?: In general la o armonie cat mai buna in ceea ce consta acest mod, RPG. Imi place sa tin oamenii uniti si sa aplanez eventuale conflicte, recurgand la o cale de mijloc. Caracterizeaza-te in cateva cuvinte: Dupa cum am spus anterior, numele meu este Eduard. Sunt o persoana activa, imi place sa interactionez cu cat mai multa lume. De-a lungul facultatii am dobandit abilitati organizatorice pe care vreau sa le aplic prin intermediul acestei functii. Sunt o persoana ordonata, adunata. gestionez in mod eficient diverse situatii si consider ca toate aceste calitati sunt esentiale , alaturi de cunoasterea si respectarea regulamentelor si atributiilor pe care le presupune aceasta functie. Poza cu /stats (obligatoriu): Mai jos Alte precizari: Multumesc!
×
×
 • Create New...