Jump to content

snk

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by snk

 1. snk

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick Clyde Vârsta: 14 Level (Minim 6 9 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 5-6 Factiunea la care vrei LIDER: The Yakuza Family Factiuni anterioare: The Cuneo Family, The Yakuza Family, The Barzini Family. De ce vrei lider la factiunea respectiva: Imi doresc functia de lider deoarece vreau sa imi fac o mafie buna si sa cuceresc toate teritoriile posibile. Imi place sa coordonez si ma vad bine ca lider. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/a/DsnpMo6 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):-- Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Desigur, daca voi lua voi sta foarte mult cu aceasta functie! O sa am grija la reguli si sper sa dobandesc o vechime destul de mare. Alte precizari: Sper ca serverul sa mai creasca si sa ne fie bine la toti!
 2. snk

  The Corleone Family - Demisii

  Nick: not2good Level: 10 Rank: 4 Cat timp ai stat in factiune: 1 De ce doresti sa pleci din factiune: - Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: da In ce factiune vrei sa te duci: - Ce ar trebui sa schimb: - Alte precizari: a
 3. snk

  The Yakuza Family - Demisii

  Nick: not2good Level: 9 Rank: 5 Cat timp ai stat in factiune: mult De ce doresti sa pleci din factiune: m am plictisit Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: da In ce factiune vrei sa te duci: - Ce ar trebui sa schimb: - Alte precizari: sal
 4. snk

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: LilBaby Vârsta: 14 Level (Minim 5): 5 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): depinde, dar sunt activ daca am ce face. 4-5 ore sau chiar mai mult daca dau un war/take. Factiunea la care vrei LIDER: The Barzini Family Factiuni anterioare: The Cuneo Family De ce vrei lider la factiunea respectiva: Imi doresc lider deoarece am experienta, vreau sa imi fac o mafie buna, sa avem concurenta si sa le aratam celorlalti cine sunt cei mai buni! Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/a/1P8Yq6M Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): - Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Desigur. Alte precizari: Bafta celorlalti care au facut cerere!
 5. snk

  The Cuneo Family - Demisii

  Nick: snk.rainwithturfs Level: 11 Rank: 4 Cat timp ai stat in factiune: nu stiu, dar am mai mult de peste 5 zile De ce doresti sa pleci din factiune: m-am plictisit. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: Da In ce factiune vrei sa te duci: nu stiu. Ce ar trebui sa schimb: Nimic, este perfect asa cum este. Alte precizari: Bafta la cat mai multe turf-uri!!
 6. snk

  The Corleone Family - Demisii

  Nick: snk.rainwithturfs Level: 10 Rank: 5 Cat timp ai stat in factiune: 3 De ce doresti sa pleci din factiune: plec in alta mafie Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: da In ce factiune vrei sa te duci: - Ce ar trebui sa schimb: - Alte precizari: -
 7. snk

  The Yakuza Family - Demisii

  Nick: snk.rainwithturfs Level: 9 Rank: 5 Cat timp ai stat in factiune: 3 De ce doresti sa pleci din factiune: - Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: da In ce factiune vrei sa te duci: - Ce ar trebui sa schimb: - Alte precizari: -
 8. snk

  The Barzini Family - Demisii

  Nick: snk.rainwithturfs Level: 7 Rank: 3 Cat timp ai stat in factiune: 4 zile De ce doresti sa pleci din factiune: Ma duc Tattaglia Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: Da In ce factiune vrei sa te duci: Tattaglia Ce ar trebui sa schimb: - Alte precizari: Bafta!
 9. snk

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: snk.rainwithturfs Vârsta: 14 Level (Minim 5): 6 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 5-6 ba chiar mai mult in weekend. Factiunea la care vrei LIDER: The Stracci Family Factiuni anterioare: The Tattaglia Family, The Yakuza Family, The Barzini Family. De ce vrei lider la factiunea respectiva: Eu consider ca factiunea The Stracci Family este o factiune foarte buna, cu o culoare foarte frumoasa. Vreau lider la aceasta factiune deoarece am experienta si vreau sa fac toata harta ALBASTRA. Aceasta factiune imi este draga. Imi amintesc ca in fata HQ-ului am dat primul meu test acum 3 ani. Imi aduce foarte multe amintiri. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/a/fPfKY9y Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): - Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Desigur. Alte precizari: Aveti grija de voi!
 10. snk

  Discutii Generale

  1. https://youtu.be/go31mw9Flyg 2. https://youtu.be/JKjvuRPwheo 3. https://youtu.be/kb81lfyu2B4 4. https://youtu.be/rkxuNlWa2yk 5. https://youtu.be/I4pgZLLW358 6. https://youtu.be/_cJsrbPOfVo Astea sunt aproape toate filmarile. Le am ales pe cele in care am activat adica am tras, alergat. Am unele in care sunt 2-3 secunde adica dau drumul la filmare si o opresc.
×
×
 • Create New...