Jump to content

AndResoiu

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

Community Reputation

2 Neutral

About AndResoiu

 1. AndResoiu

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: AndResoiu Vârsta: 25 Level (Minim 5): 21 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 3-4 Factiunea la care vrei LIDER: F.B.I. Factiuni anterioare: Corleone, P.D. De ce vrei lider la factiunea respectiva: Fara povesti de adormit copiii, factiunea aceasta are nevoie de un lider serios, capabil si respectat. Consider ca ma incardrez iar experienta din PD ma recomanda. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/8FCRGRVM Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://postimg.cc/jLry20bs Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Bineinteles. Alte precizari: Succes celorlalti participanti.
 2. AndResoiu

  Police Departament - Activitate/Rank

  Nick: AndResoiu Rank: 3 Screenshot-uri: https://postimg.cc/gallery/q6dSZ7P Alte precizari?: Mersi
 3. AndResoiu

  Police Departament - Activitate/Rank

  Nick: AndResoiu Rank: 2 Screenshot-uri: https://postimg.cc/gallery/CdknrvH Alte precizari?: Unul din screenshot-uri s-a pierdut asa ca i-am cerut lui TheoD. sa mi-l trimita pe al lui, fiind amandoi la acelasi robber. Multumesc!
 4. AndResoiu

  The Corleone Family - Demisii

  Nick: AndResoiu Level: 14 Rank: 4 Cat timp ai stat in factiune: De la bun inceput. De ce doresti sa pleci din factiune: Sa incerc in PD. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: Da In ce factiune vrei sa te duci: PD Ce ar trebui sa schimb: Nimic Alte precizari: Nimic
×
×
 • Create New...