Jump to content

DORTMUND12304

Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

Community Reputation

4 Neutral

About DORTMUND12304

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DORTMUND12304

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: Hassan Vârsta: 20 Level (Minim 5): 18 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC Depinde de cheful necesar pe care-l am. Factiunea la care vrei LIDER: The Tattaglia Family . Factiuni anterioare: The Barzini Family De ce vrei lider la factiunea respectiva: Pentru a ma juca si a tine activitatea cu mafiile pe server,vreau sa strang oameni. Poza cu /stats (Obligatoriu): . Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): - . Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da! Alte precizari: Multumesc !
 2. DORTMUND12304

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: Hassan Vârsta: 19 Level (Minim 5): 17 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): Depinde,cat este necesar. Factiunea la care vrei LIDER: The Corleone Family Factiuni anterioare: civil De ce vrei lider la factiunea respectiva: Deoarece am mai avut lider si vreau sa-mi fac mafie din nou pentru a ma juca Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/a/ob8b4J2 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): . Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da! Alte precizari: Multumesc !
 3. DORTMUND12304

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: Hassan Vârsta: 19 Level (Minim 5): 17 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): Depinde,cat este necesar. Factiunea la care vrei LIDER: The Stracci Family Factiuni anterioare: civil De ce vrei lider la factiunea respectiva: Deoarece am mai avut lider si vreau sa-mi fac mafie din nou pentru a ma juca Poza cu /stats (Obligatoriu): https://imgur.com/a/ob8b4J2 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): . Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da! Alte precizari: Multumesc !
 4. DORTMUND12304

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick Hassan Vârsta: 19 Level (Minim 5): 15 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): Nu stiu exact,cert este ca sunt foarte activ. Factiunea la care vrei LIDER: The Stracci Family Factiuni anterioare:The Barzini Family De ce vrei lider la factiunea respectiva: Am mai fost in trecut,sunt foarte activ si am capatat mai multa experienta pentru aceasta functie. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/kDjg9vrm Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):-- Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Si mai mult decat este necesar! Alte precizari: Sper sa ajungem cati mai multi playeri pe acest server!
 5. DORTMUND12304

  The Stracci Family - Demisii

  Cerere de demisie acceptata
 6. DORTMUND12304

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: dortmund12304 Vârsta: 20 Level (Minim 5): 5 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): depinde,3-4 ore. Depinde si de cheful necesar pe care-l am. Factiunea la care vrei LIDER: The Stracci Family Factiuni anterioare: The Yakuza Family De ce vrei lider la factiunea respectiva: Deoarece chiar sunt dispus pentru a ma ocupa de aceasta functie,de a-mi strange membrii capabili sa cucereasca teritorii si consider ca ma descurc. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/JyzmmmpY Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): . Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da,il voi tine si mai mult de cat este necesar. Alte precizari: Multumesc !
 7. DORTMUND12304

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: dortmund12304 Vârsta: 20 Level (Minim 5): 5 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): Depinde de cheful necesar. Factiunea la care vrei LIDER: The Yakuza Family Factiuni anterioare: Civil De ce vrei lider la factiunea respectiva: Deoarece in trecut am mai fost lider la aceasta factiune si consider ca sunt capabil pentru ea si imi voi face o mafie cat mai organizatata . Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/grYMCzCd Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): . Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Desigur. Alte precizari: Multumesc !
×
×
 • Create New...