Jump to content

MocaNu

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

Community Reputation

1 Neutral

About MocaNu

 1. MocaNu

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: MocaNu Vârsta: 24 Level (Minim 5): Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 2-3 ore in timpul saptamanii, mai multe ore in weekend Factiunea la care vrei LIDER: FBI Factiuni anterioare: sunt in PD, asta fiind prima si ultima factiune De ce vrei lider la factiunea respectiva: Pentru ca sunt un lider bun, un bun coordonator si un om (jucator) cerebral. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/mzXgxzgD Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://postimg.cc/mzXgxzgD sunt in PD, deci am skill 5. am uitat sa bag si skill ul. sorry Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Cat mai multe Alte precizari: Sper sa luati decizia cea mai buna.
 2. MocaNu

  Police Departament - Activitate/Rank

  Nick: MocaNu Rank: 1 Screenshot-uri: https://postimg.cc/gallery/GmZGLPP Alte precizari?: Servus
 3. MocaNu

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: MocaNu Vârsta: 24 Level (Minim 5): 10 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 3-4 ore Factiunea la care vrei LIDER: Hitman Factiuni anterioare: Cea actuala PD De ce vrei lider la factiunea respectiva: Pentru ca sunt un bun coordonator, stiu sa lucrez in echipa si sa motivez oamenii Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/4nS5GHy8 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: sigur Alte precizari: Sper sa fiu ales.
 4. MocaNu

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: MocaNu Vârsta: 24 Level (Minim 5): 5 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): Nu sunt ipocrit sa spun ca stau nu stiu cate ore pe joc pentru ca am un job din care traiesc. 3-4 ore o sa fiu on in timpul saptamanii, in weekend stau mai mult. Factiunea la care vrei LIDER:Mechanic Company Factiuni anterioare: Pe actualul server niciuna. De ce vrei lider la factiunea respectiva: Vreau sa iau lider pentru ca ma pot ocupa de aceasta factiune care este o rampa de lansare pentru jucatorii noi. Sunt capabil, am spirit de echipa, sunt un bun organizator. Poza cu /stats (Obligatoriu): Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):Nu e cazul Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Total de acord Alte precizari: Sper sa luati decizia cea mai buna. Cum e o vorba populara: ”Sa stati stramb si sa judecati drept”
×
×
 • Create New...