Jump to content

Hea.Ton

Member
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Hea.Ton

 1. Hea.Ton

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: Hea.Ton Varsta: 17 Level: 27 Cate ore joci pe zi (fara AFK/ESC): 4-5 ore Factiunea la care vrei sa fii lider: FBI Factiuni anterioare: Taxi Company, FBI, PD, National Guard De ce vrei sa fii lider la factiunea respectiva: Doresc sa fiu lider deoarece consider ca am stofa de conducator, cunosc regulamentul bine si iubesc acest departament al politiei! Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/MXFmRs55 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://postimg.cc/dZjvM75t Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Desigur Alte precizari: Multumesc pentru atentie!
 2. Hea.Ton

  National Guard - Activitate

  Nick: Hea.Ton Rank: 3 Screenshots: https://postimg.cc/gallery/hQbKjy3 Alte precizari?; Mersi!
 3. Hea.Ton

  Taxi Company - Activitate

  Felicitari Asensio pentru munca depusa primesti 4200000$!
 4. Hea.Ton

  [MODEL] Cerere Helper

  Nick: Hea.Ton Varsta: 17 Level (minim 5): 23 Prenume: Florin Cate ore joci pe zi (Fara AFK/ESC): 6-7 ore Experienta anterioara: Am mai fost helper aici pe server. Ingeneral ajut playerii mici cum pot. De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa intru in staff deoarece cunosc aceasta comunitate minunata si doresc sa arat de ce sunt in stare. Cu ce ne poti ajuta?: Pot ajuta prin activitatea mea matinala , socializarea cu playerii noi si indrumarea acestora. Caracterizeaza-te in cateva cuvinte: Sunt o persoana sociabila, care se itegreaza repede in orice grup si care e mereu dispus sa ajute. Poza cu /stats (obligatoriu): https://postimg.cc/LnwvFXdC Alte precizari: Multumesc pentru atentie!!!
 5. Hea.Ton

  Taxi Company - Activitate

  Felicitari Gumitza9700 pentru munca depusa primesti 6300000$!
 6. Hea.Ton

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: Hea.Ton Vârsta: 17 Level (Minim 5): 22 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 5-6 ore Factiunea la care vrei LIDER: FBI Factiuni anterioare: Taxi Company De ce vrei lider la factiunea respectiva: Doresc sa fiu liderul acestei factiuni deoarece am fost membru si cunosc sistemul. Am o mica experienta in a fi lider de la taxi. Iubesc aceasta factiune si de aceea doresc sa o tin pe picioare exact cum a tinut-o si Dorinn. Poza cu /stats (Obligatoriu): https://postimg.cc/Lg983LcJ Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://postimg.cc/mhLLq3nD Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Desigur! Alte precizari: Va multumesc pentru atentie!
 7. Hea.Ton

  Police Departament - Demisii

  Nick: Hea.Ton Level: 22 Rank 1 Cat timp ai stat in factiune?: 5 zile De ce dpresti sa pleci din factiune?: Doresc sa ma dun in alta factiune. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Da. In ce factiune vrei sa te duci?: Taxi Company. Ce ar trebui sa schimb?: Factiunea e super tare! Nu prea are minusuri! Alte precizari?: A fost syper sa fiu politist!
 8. Nick: Hea.Ton Level 22 Rank 2 Cat timp ai stat in aceasta factiune?: 10 zile cred De ce doresti sa pleci din factiune?: Doresc sa merg in alta factiune. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?: Desigur! In ce factiune vrei sa te duci?: Police Departament Ce ar trebui sa schimb?: Nimic totul este super! Alte precizari?: Multumesc de experienta frumoasa!
 9. Nick: Hea.Ton Rank: 1 Screenshots: https://postimg.cc/gallery/4tpfpyR Alte precizari: 25 arestari. Sunt si cate 2 sau 3 pe o poza.
 10. Hea.Ton

  [MODEL] Cerere Helper

  Nick: Hea.Ton Varsta: 17 Level(minim 5): 18 Prenume: Florin Irinel Cate ore joci pe zi( fara AFK/ESC): 6/7 ore zilnic Experienta anterioara: Helper 2 RPG2, server propriu owner. De ce doresti sa faci parte din staff?: Doresc sa facparte din acest staff deoarece ador sa ii ajut pe ceilalti cu ceea ce stiu si deoarece sunt oameni minunati in acest staff care ma inspira! Cu ce ne poti ajuta?: Eu consider ca va pot ajuta la popularizarea serverului prin posturi pe diferite grupuri, prin mica experienta ca admin si prin pasiunea pentru acest server minunat ce a reinviat si de asemenea prin pasiunea pentru acest joc desi vechi cu o poveste minunata. Caracterizeaza-te in cateva cuvinte: Sunt un tip de 17 ani care adora muzica, timpul petrecut cu prietenii si informatica/IT. In timpul liber ador sa ma joc la PC, sa cant si sa merg la petreceri. Sunt tipul de persoana ce stie sa lucreze in echipa, sa fie un bun lider, din punctul meu de vedere si sunt persoana care stie sa stopeze un conflict. Am o scurta activitate in lumea samp-ului de 5 ani si am jucat pe diferite servere in diferite functii si rank-uri. Multumesc anticipat pentru atentia acordata! Poza /stats: https://postimg.cc/kRD5mxpp Alte precizari: Multumesc din nou pentru atentie. Respect maxim!
 11. Hea.Ton

  Taxi Company - Testari

  Nick (Lider/Sub-Lider: Hea.Ton Ora: 00:12 Data: 20.01.2021 Il testez pe STEFAN282005 Il testez la (oral/traseu): Trecut/Trecut
 12. Hea.Ton

  [SERVER] Propuneri / Sugestii

  Nick: Hea.Ton Level: 17 Propunere: Propun sa se adauge vehicule de tip NRG la factiunea Taxi. Sa se adauge o comanda prin care liderii de factiune sa poata spawna oroce vehicul al factiunii oriune pe mapa. Sa se adauge raportul automat, de asemenea oferirea rankup-ului automat cand indeplinesc toate cursele necesare si o comanda prin care liderul sa poata vedea activitatea fiecarui membru din factiune. Cu ce crezi ca ar ajuta propunerea ta?: Propunerea ar ajuta liderii de factiune sa se ocupe mai usor de membrii si de asemenea sa ajute membrii factiunilor sa nu se mai chinuie cu ss-urile.
 13. Hea.Ton

  Taxi Company - Demisii

  Gabi3D2005- demis!
 14. Hea.Ton

  Taxi Company - Activitate

  DarkVision- prentru munca depusa vei primii 100.000$.
 15. Hea.Ton

  Taxi Company - Sedinte

  Duminica 17.01.2021 Ora 19:00 Vom tine o sedinta generala pentru a pune la punct toate detaliile referitoare la staff-ul factiunii si unele amanunte! (Nimeni nu lipseste decat cu un motiv bine intemeiat!) Absenta la aceasta sedinta se sanctioneaza cu FW.
 16. Hea.Ton

  Taxi Company - Testari

  Nick (Lider/Sub-LiderHea.Ton Ora: 00:12 Data: 14.1.2021 Il testez pe soLLuminati l testez la oral/treseu): Trecut/Trecu
 17. Hea.Ton

  Taxi Company - Discutii

  Asta se intampla cand depasesti limita de viteza cu taxiul!!!
 18. Hea.Ton

  Taxi Company - Discutii

  Gasca Taxi la event!!! Hea.Ton Gabi3D2005 Darkvisions Vazchy
 19. Hea.Ton

  Taxi Company - Testari

  Nick (Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 20:20 Data: 12.1.2021 Il testez pe DarkVisions Il testez la (oral/treseu): Trecut/Trecut
 20. Hea.Ton

  Taxi Company - Testari

  Nick (Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 18:35 Data: 12.1.2021 Il testez pe RazvanSau Il testez la (oral): Picat
 21. Hea.Ton

  Taxi Company - Testari

  Nick (Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 12:00 Data: 11.1.2021 Il testez pe Gabu3D2005 Il testez la (oral/traseu): Trecut/Trecut
 22. Hea.Ton

  Taxi Company - Testari

  Nick(Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 23:40 Data: 4.1.2021 Il testez pe Andreiyt Il testez la (oral/traseu) Trecut/Trecut
 23. Hea.Ton

  Taxi Company - Testari

  Nick(Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora 15:21 Data: 4.1.2020 Il testez pe Alexvelea Il testez la (oral): Picat
 24. Hea.Ton

  Taxi Company - Testari

  Nick(Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 00:45 Data: 4.1.2021 Il testez pe Komerz Il testez la (oral/traseu): Trecut/Trecut
 25. Hea.Ton

  Taxi Company - Testari

  Nick (Lider/Sub-Lider): Hea.Ton Ora: 20:30 Data: 28.12.2020 Il testez pe Kamewow Il testez la (oral/traseu): Trecut/Trecut
×
×
 • Create New...