Jump to content

EzyNociv

Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About EzyNociv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Dacă iei funcția trebe să fii mult mai activ Nu cum ai fost când erai lider mechanic Fă-ți mai mult timp sau nu te aplica Erai nasol ca lider la mechanic abea ai intrat si și când ai intrat erai mai mereu afk.
 2. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:16 Level (Minim 5):15 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):2-3 Factiunea la care vrei LIDER:taxi Company Factiuni anterioare:PD, Mechanic,taxi,N.R. De ce vrei lider la factiunea respectiva: pentru că am fost in facțiunea taxi știu cum e imi place si am experiență (am mai fost lider taxi pe un alt sv) și știu că mă voi descurca. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://postimg.cc/tYDNMmmC Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:
 3. EzyNociv

  News Reporter - Demisii

  Nick:Ezy Level:15 Rank:3 Cat timp ai stat in factiune:6-7 zile nush exact De ce doresti sa pleci din factiune:Vreau la Taxi Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:da In ce factiune vrei sa te duci: Taxi Ce ar trebui sa schimb: nimic Alte precizari:
 4. EzyNociv

  Mechanic Company - Demisii

  Nick:Ezy Level:16 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune:10+ zile De ce doresti sa pleci din factiune:vreau la N.R. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: Da stiu In ce factiune vrei sa te duci:N.R. Ce ar trebui sa schimb:Nimic Alte precizari:Mai reintru in viitor.
 5. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:16 Level (Minim 5):15 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):2-4 Factiunea la care vrei LIDER:Mechanic Company Factiuni anterioare:nu am mai fost lider De ce vrei lider la factiunea respectiva:As vrea sa fiu lider că sa fac facțiunea full cu playeri activii. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://ibb.co/jHwdyq7 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:Sper sa ajung lider asta vreau de mult și am si experiență.
 6. EzyNociv

  Police Departament - Demisii

  Nick:Ezy Level:15 Rank:1(Cadet) Cat timp ai stat in factiune?:10 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Vreau la Mechanic Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da știu In ce factiune vrei sa te duci?: Mechanic sau Taxi Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?:De data asta chiar vreau sa ies.
 7. EzyNociv

  Police Departament - Activitate/Rank

  Nick:Ezy Rank:1 Screenshot-uri:https://postimg.cc/gallery/L4MZYj0 Alte precizari?: 1.Acum doar atât am putut din păcate.păcate 2.Nu vreau sa ies din factiune!! zic asta că am făcut o cerere de demisie si nu poate fi șters.
 8. EzyNociv

  Police Departament - Demisii

  Nick:Ezy Level:15 Rank:1 (Cadet) Cat timp ai stat in factiune?:5 Zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Nu mai vreau sa fiu gabor Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:Taxi Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?:Nu am
 9. EzyNociv

  Taxi Company - Demisii

  Level:14 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune:3 zile De ce doresti sa pleci din factiune:vreau Sa intru in PD Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:Da In ce factiune vrei sa te duci:Police Department Ce ar trebui sa schimb:nimic Alte precizari:------
 10. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:15 Level (Minim 5):14 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):4-5 Factiunea la care vrei LIDER:Mechanic Company Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Ca sa fac factiunea sa fie full si sa fie meru macar 2 playeri care sunt ON Duty. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/wtGG1eKiVkLQTWwN6 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:Nimic
 11. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:15 Level (Minim 5):14 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):2-4 Factiunea la care vrei LIDER:Los Santos Police Department LSPD Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Pentru ca imi place,am experienta in plus factiunea are nevoie de un lider Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/eiZQYGGAvnCbyKjp8 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):poza cu skill 5 detective se vede sí pe poza de stats Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:da Alte precizari:Sper foarte mult ca reusesc imi place la PD.
 12. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: EzyNociv Vârsta: 15 Level (Minim 5): 14 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 3-4 Factiunea la care vrei LIDER: F.B.I. Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva: Pentru ca imi place si am si experienta Poza cu /stats (Obligatoriu): https://photos.app.goo.gl/i7W9iGiNPWHZ6mPi9 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://photos.app.goo.gl/i7W9iGiNPWHZ6mPi9 Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da Alte precizari:
 13. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Nociv Vârsta:15 Level (Minim 5):12 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):3-4 Factiunea la care vrei LIDER:PD Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Pentru ca am fost in PD si in plus am experienta Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/JHEzkay9HtFTm7yaA Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):https://photos.app.goo.gl/JHEzkay9HtFTm7yaA Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da Alte precizari:Sper sa reusesc.
 14. EzyNociv

  Police Departament - Activitate/Rank

  Nick:Ezy Rank:1 Screenshot-uri:https://postimg.cc/gallery/WDDcvsx Alte precizari?:Nu am
 15. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:15 Level (Minim 5):12 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):3-4 Factiunea la care vrei LIDER:F.B.I Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Pentru ca imi place si in plus Vreau sa vad daca sunt un leader care merita functia respectiva. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/7ALM83PShMCmY77YA Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):https://photos.app.goo.gl/7ALM83PShMCmY77YA Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:Nimic.
×
×
 • Create New...