Jump to content

EzyNociv

Member
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

Community Reputation

1 Neutral

About EzyNociv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EzyNociv

  News Reporter - Demisii

  Nick:Ezy Level:15 Rank:3 Cat timp ai stat in factiune:6-7 zile nush exact De ce doresti sa pleci din factiune:Vreau la Taxi Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:da In ce factiune vrei sa te duci: Taxi Ce ar trebui sa schimb: nimic Alte precizari:
 2. EzyNociv

  Mechanic Company - Demisii

  Nick:Ezy Level:16 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune:10+ zile De ce doresti sa pleci din factiune:vreau la N.R. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: Da stiu In ce factiune vrei sa te duci:N.R. Ce ar trebui sa schimb:Nimic Alte precizari:Mai reintru in viitor.
 3. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:16 Level (Minim 5):15 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):2-4 Factiunea la care vrei LIDER:Mechanic Company Factiuni anterioare:nu am mai fost lider De ce vrei lider la factiunea respectiva:As vrea sa fiu lider că sa fac facțiunea full cu playeri activii. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://ibb.co/jHwdyq7 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:Sper sa ajung lider asta vreau de mult și am si experiență.
 4. EzyNociv

  Police Departament - Demisii

  Nick:Ezy Level:15 Rank:1(Cadet) Cat timp ai stat in factiune?:10 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Vreau la Mechanic Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da știu In ce factiune vrei sa te duci?: Mechanic sau Taxi Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?:De data asta chiar vreau sa ies.
 5. EzyNociv

  Police Departament - Activitate/Rank

  Nick:Ezy Rank:1 Screenshot-uri:https://postimg.cc/gallery/L4MZYj0 Alte precizari?: 1.Acum doar atât am putut din păcate.păcate 2.Nu vreau sa ies din factiune!! zic asta că am făcut o cerere de demisie si nu poate fi șters.
 6. EzyNociv

  Police Departament - Demisii

  Nick:Ezy Level:15 Rank:1 (Cadet) Cat timp ai stat in factiune?:5 Zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Nu mai vreau sa fiu gabor Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:Taxi Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?:Nu am
 7. EzyNociv

  Taxi Company - Demisii

  Level:14 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune:3 zile De ce doresti sa pleci din factiune:vreau Sa intru in PD Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:Da In ce factiune vrei sa te duci:Police Department Ce ar trebui sa schimb:nimic Alte precizari:------
 8. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:15 Level (Minim 5):14 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):4-5 Factiunea la care vrei LIDER:Mechanic Company Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Ca sa fac factiunea sa fie full si sa fie meru macar 2 playeri care sunt ON Duty. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/wtGG1eKiVkLQTWwN6 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:Nimic
 9. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:15 Level (Minim 5):14 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):2-4 Factiunea la care vrei LIDER:Los Santos Police Department LSPD Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Pentru ca imi place,am experienta in plus factiunea are nevoie de un lider Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/eiZQYGGAvnCbyKjp8 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):poza cu skill 5 detective se vede sí pe poza de stats Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:da Alte precizari:Sper foarte mult ca reusesc imi place la PD.
 10. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: EzyNociv Vârsta: 15 Level (Minim 5): 14 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 3-4 Factiunea la care vrei LIDER: F.B.I. Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva: Pentru ca imi place si am si experienta Poza cu /stats (Obligatoriu): https://photos.app.goo.gl/i7W9iGiNPWHZ6mPi9 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://photos.app.goo.gl/i7W9iGiNPWHZ6mPi9 Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da Alte precizari:
 11. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Nociv Vârsta:15 Level (Minim 5):12 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):3-4 Factiunea la care vrei LIDER:PD Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Pentru ca am fost in PD si in plus am experienta Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/JHEzkay9HtFTm7yaA Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):https://photos.app.goo.gl/JHEzkay9HtFTm7yaA Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da Alte precizari:Sper sa reusesc.
 12. EzyNociv

  Police Departament - Activitate/Rank

  Nick:Ezy Rank:1 Screenshot-uri:https://postimg.cc/gallery/WDDcvsx Alte precizari?:Nu am
 13. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:15 Level (Minim 5):12 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):3-4 Factiunea la care vrei LIDER:F.B.I Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Pentru ca imi place si in plus Vreau sa vad daca sunt un leader care merita functia respectiva. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/7ALM83PShMCmY77YA Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):https://photos.app.goo.gl/7ALM83PShMCmY77YA Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:Nimic.
 14. EzyNociv

  [SERVER] Propuneri / Sugestii

  Nick:Ezy Level:12 Propunere:Propun sa fie schimbat leaderul factiuni PD Cu ce crezi că ar ajuta propunerea ta?:Daca se va schimba leaderul factiuni PD Nu vor Mai fi playeri refuzati la aplicare fara sa fie dat testul (Pt ca Shift ma refuzat fara sa dau testul si in plus si fara motiv) (aici e si linkul screenshotul:https://photos.app.goo.gl/nmKU9FBSuLzExWG18 !!!
 15. EzyNociv

  News Reporter - Demisii

  Nick:Ezy Level:12 Rank:5 Cat timp ai stat in factiune:5 zile De ce doresti sa pleci din factiune:Prea Putin's activitate Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:da In ce factiune vrei sa te duci:in PD Ce ar trebui sa schimb:Nimic e totul ok. Alte precizari:Nu am.
×
×
 • Create New...