Jump to content

EzyNociv

Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

Community Reputation

0 Neutral

About EzyNociv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:15 Level (Minim 5):12 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):3-4 Factiunea la care vrei LIDER:F.B.I Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Pentru ca imi place si in plus Vreau sa vad daca sunt un leader care merita functia respectiva. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/7ALM83PShMCmY77YA Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):https://photos.app.goo.gl/7ALM83PShMCmY77YA Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:Nimic.
 2. EzyNociv

  [SERVER] Propuneri / Sugestii

  Nick:Ezy Level:12 Propunere:Propun sa fie schimbat leaderul factiuni PD Cu ce crezi că ar ajuta propunerea ta?:Daca se va schimba leaderul factiuni PD Nu vor Mai fi playeri refuzati la aplicare fara sa fie dat testul (Pt ca Shift ma refuzat fara sa dau testul si in plus si fara motiv) (aici e si linkul screenshotul:https://photos.app.goo.gl/nmKU9FBSuLzExWG18 !!!
 3. EzyNociv

  News Reporter - Demisii

  Nick:Ezy Level:12 Rank:5 Cat timp ai stat in factiune:5 zile De ce doresti sa pleci din factiune:Prea Putin's activitate Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:da In ce factiune vrei sa te duci:in PD Ce ar trebui sa schimb:Nimic e totul ok. Alte precizari:Nu am.
 4. EzyNociv

  News Reporter - Activitate

  Nick-ul tau:Ezy Rank:5 Nick-ul cumparatorului:Kaban.v2 Pret:50.000 Ora actuala:16:01 Cat timp: 45 minute ScreenShot:https:https://photos.app.goo.gl/wTf9SGERd8iDjvaaA Comentarii:
 5. EzyNociv

  News Reporter - Activitate

  Nick-ul tau:Ezy Rank:5 Nick-ul cumparatorului:DamianN Pret:50.000 Ora actuala:12:19 Cat timp: 45 minute ScreenShot:https:https://photos.app.goo.gl/jHxV3dSNhYGt7t6X6 Comentarii:/service mechanic la datorie apelati cu incredeincredere.
 6. EzyNociv

  News Reporter - Invoiri

  Invalid Nu mai e valabil invoirea de mai sus
 7. EzyNociv

  News Reporter - Invoiri

  Nick:Ezy Level:12 Rank:5 Durata:Maxim 3 zile Motiv:Pe telefon mereu iau crash astep curierul cu router.
 8. EzyNociv

  News Reporter - Activitate

  Nick-ul tau:Ezy Rank:5 Nick-ul cumparatorului:GooD Pret:100.000 Ora actuala:00:03 Cat timp:90 de minute ScreenShot: Comentarii:Taxi Company Recrut.
 9. EzyNociv

  Taxi Company - Demisii

  Nick:Ezy Level:10 Rank:trainee Cat timp ai stat in factiune:3 De ce doresti sa pleci din factiune:veau la hitman agenty Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:da In ce factiune vrei sa te duci:in hitman agenty Ce ar trebui sa schimb:nimic Alte precizari:daca se poate inca doar ultima data fara fp iti raman dator. ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi demisi!
 10. EzyNociv

  Mechanic Company - Demisii

  Nick:Ezy Level:8 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune:5zile De ce doresti sa pleci din factiune:vreau sa intru in altă facțiune. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:da In ce factiune vrei sa te duci:Federal Bureaua of Investigation(fbi) Ce ar trebui sa schimb: Nimic Alte precizari: n-am
×
×
 • Create New...