Jump to content

EzyNociv

Member
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

Everything posted by EzyNociv

 1. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Dacă iei funcția trebe să fii mult mai activ Nu cum ai fost când erai lider mechanic Fă-ți mai mult timp sau nu te aplica Erai nasol ca lider la mechanic abea ai intrat si și când ai intrat erai mai mereu afk.
 2. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:16 Level (Minim 5):15 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):2-3 Factiunea la care vrei LIDER:taxi Company Factiuni anterioare:PD, Mechanic,taxi,N.R. De ce vrei lider la factiunea respectiva: pentru că am fost in facțiunea taxi știu cum e imi place si am experiență (am mai fost lider taxi pe un alt sv) și știu că mă voi descurca. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://postimg.cc/tYDNMmmC Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:
 3. EzyNociv

  News Reporter - Demisii

  Nick:Ezy Level:15 Rank:3 Cat timp ai stat in factiune:6-7 zile nush exact De ce doresti sa pleci din factiune:Vreau la Taxi Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:da In ce factiune vrei sa te duci: Taxi Ce ar trebui sa schimb: nimic Alte precizari:
 4. EzyNociv

  Mechanic Company - Demisii

  Nick:Ezy Level:16 Rank:2 Cat timp ai stat in factiune:10+ zile De ce doresti sa pleci din factiune:vreau la N.R. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore: Da stiu In ce factiune vrei sa te duci:N.R. Ce ar trebui sa schimb:Nimic Alte precizari:Mai reintru in viitor.
 5. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:16 Level (Minim 5):15 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):2-4 Factiunea la care vrei LIDER:Mechanic Company Factiuni anterioare:nu am mai fost lider De ce vrei lider la factiunea respectiva:As vrea sa fiu lider că sa fac facțiunea full cu playeri activii. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://ibb.co/jHwdyq7 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:Sper sa ajung lider asta vreau de mult și am si experiență.
 6. EzyNociv

  Police Departament - Demisii

  Nick:Ezy Level:15 Rank:1(Cadet) Cat timp ai stat in factiune?:10 zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Vreau la Mechanic Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da știu In ce factiune vrei sa te duci?: Mechanic sau Taxi Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?:De data asta chiar vreau sa ies.
 7. EzyNociv

  Police Departament - Activitate/Rank

  Nick:Ezy Rank:1 Screenshot-uri:https://postimg.cc/gallery/L4MZYj0 Alte precizari?: 1.Acum doar atât am putut din păcate.păcate 2.Nu vreau sa ies din factiune!! zic asta că am făcut o cerere de demisie si nu poate fi șters.
 8. EzyNociv

  Police Departament - Demisii

  Nick:Ezy Level:15 Rank:1 (Cadet) Cat timp ai stat in factiune?:5 Zile De ce doresti sa pleci din factiune?:Nu mai vreau sa fiu gabor Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore?:Da In ce factiune vrei sa te duci?:Taxi Ce ar trebui sa schimb?:Nimic Alte precizari?:Nu am
 9. EzyNociv

  Taxi Company - Demisii

  Level:14 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune:3 zile De ce doresti sa pleci din factiune:vreau Sa intru in PD Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:Da In ce factiune vrei sa te duci:Police Department Ce ar trebui sa schimb:nimic Alte precizari:------
 10. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:15 Level (Minim 5):14 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):4-5 Factiunea la care vrei LIDER:Mechanic Company Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Ca sa fac factiunea sa fie full si sa fie meru macar 2 playeri care sunt ON Duty. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/wtGG1eKiVkLQTWwN6 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:Nimic
 11. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:15 Level (Minim 5):14 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):2-4 Factiunea la care vrei LIDER:Los Santos Police Department LSPD Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Pentru ca imi place,am experienta in plus factiunea are nevoie de un lider Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/eiZQYGGAvnCbyKjp8 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):poza cu skill 5 detective se vede sí pe poza de stats Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:da Alte precizari:Sper foarte mult ca reusesc imi place la PD.
 12. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick: EzyNociv Vârsta: 15 Level (Minim 5): 14 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC): 3-4 Factiunea la care vrei LIDER: F.B.I. Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva: Pentru ca imi place si am si experienta Poza cu /stats (Obligatoriu): https://photos.app.goo.gl/i7W9iGiNPWHZ6mPi9 Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA): https://photos.app.goo.gl/i7W9iGiNPWHZ6mPi9 Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da Alte precizari:
 13. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Nociv Vârsta:15 Level (Minim 5):12 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):3-4 Factiunea la care vrei LIDER:PD Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Pentru ca am fost in PD si in plus am experienta Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/JHEzkay9HtFTm7yaA Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):https://photos.app.goo.gl/JHEzkay9HtFTm7yaA Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER: Da Alte precizari:Sper sa reusesc.
 14. EzyNociv

  Police Departament - Activitate/Rank

  Nick:Ezy Rank:1 Screenshot-uri:https://postimg.cc/gallery/WDDcvsx Alte precizari?:Nu am
 15. EzyNociv

  [MODEL] Cerere Leader

  Nick:Ezy Vârsta:15 Level (Minim 5):12 Cate ore joci pe zi (Fara AFK / ESC):3-4 Factiunea la care vrei LIDER:F.B.I Factiuni anterioare: De ce vrei lider la factiunea respectiva:Pentru ca imi place si in plus Vreau sa vad daca sunt un leader care merita functia respectiva. Poza cu /stats (Obligatoriu):https://photos.app.goo.gl/7ALM83PShMCmY77YA Poza cu skill 5 la detectiv (doar PD,FBI,NG,HA):https://photos.app.goo.gl/7ALM83PShMCmY77YA Esti de ACORD cu faptul ca trebuie sa stai 14 de zile ca LIDER:Da Alte precizari:Nimic.
 16. EzyNociv

  [SERVER] Propuneri / Sugestii

  Nick:Ezy Level:12 Propunere:Propun sa fie schimbat leaderul factiuni PD Cu ce crezi că ar ajuta propunerea ta?:Daca se va schimba leaderul factiuni PD Nu vor Mai fi playeri refuzati la aplicare fara sa fie dat testul (Pt ca Shift ma refuzat fara sa dau testul si in plus si fara motiv) (aici e si linkul screenshotul:https://photos.app.goo.gl/nmKU9FBSuLzExWG18 !!!
 17. EzyNociv

  News Reporter - Demisii

  Nick:Ezy Level:12 Rank:5 Cat timp ai stat in factiune:5 zile De ce doresti sa pleci din factiune:Prea Putin's activitate Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:da In ce factiune vrei sa te duci:in PD Ce ar trebui sa schimb:Nimic e totul ok. Alte precizari:Nu am.
 18. EzyNociv

  News Reporter - Activitate

  Nick-ul tau:Ezy Rank:5 Nick-ul cumparatorului:Kaban.v2 Pret:50.000 Ora actuala:16:01 Cat timp: 45 minute ScreenShot:https:https://photos.app.goo.gl/wTf9SGERd8iDjvaaA Comentarii:
 19. EzyNociv

  News Reporter - Activitate

  Nick-ul tau:Ezy Rank:5 Nick-ul cumparatorului:DamianN Pret:50.000 Ora actuala:12:19 Cat timp: 45 minute ScreenShot:https:https://photos.app.goo.gl/jHxV3dSNhYGt7t6X6 Comentarii:/service mechanic la datorie apelati cu incredeincredere.
 20. EzyNociv

  News Reporter - Invoiri

  Invalid Nu mai e valabil invoirea de mai sus
 21. EzyNociv

  News Reporter - Invoiri

  Nick:Ezy Level:12 Rank:5 Durata:Maxim 3 zile Motiv:Pe telefon mereu iau crash astep curierul cu router.
 22. EzyNociv

  News Reporter - Activitate

  Nick-ul tau:Ezy Rank:5 Nick-ul cumparatorului:GooD Pret:100.000 Ora actuala:00:03 Cat timp:90 de minute ScreenShot: Comentarii:Taxi Company Recrut.
 23. EzyNociv

  Taxi Company - Demisii

  Nick:Ezy Level:10 Rank:trainee Cat timp ai stat in factiune:3 De ce doresti sa pleci din factiune:veau la hitman agenty Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:da In ce factiune vrei sa te duci:in hitman agenty Ce ar trebui sa schimb:nimic Alte precizari:daca se poate inca doar ultima data fara fp iti raman dator. ATENTIE: Daca nu respectati modelul de mai sus, nu veti fi demisi!
 24. EzyNociv

  Mechanic Company - Demisii

  Nick:Ezy Level:8 Rank:1 Cat timp ai stat in factiune:5zile De ce doresti sa pleci din factiune:vreau sa intru in altă facțiune. Stii ca daca nu ai minim 5 zile primesti punish 30 ore:da In ce factiune vrei sa te duci:Federal Bureaua of Investigation(fbi) Ce ar trebui sa schimb: Nimic Alte precizari: n-am
×
×
 • Create New...