Jump to content

e x t a

Manager CS:GO
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • TeamSpeak 3

  Never Logged On

e x t a last won the day on June 7

e x t a had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About e x t a

Recent Profile Visitors

149 profile views
 1. e x t a

  cerere grad Leo

  ACCEPTAT T/C
 2. e x t a

  Cerere grad - CERBERUS

  ACCEPTAT T/C
 3. e x t a

  reclamatie e x t a

  Te-am banat deoarece am fost chemat de MarianGamerHDYT pe teamspeak sa ne jucam faceit si ai inceput cu glume proaste despre mama, cine ma stie, stie ca nu accept glumele despre mama, de aceea te-am banat 1 minut, respectiv 3 si sincer trebuia sa te banez mai mult, nu este prima oara cand faci glume proaste si nu doar la adresa mea, ai fost banat dupa 10 minute dupa ce te am banat eu de catre emilian, tot pe acelasi motiv.
 4. e x t a

  Reclamatie : e x t a

  Salut, ai fost banat pe retake de catre mine permanent pe motivul injuri deoarece nu mi se pare normal sa intri pe un server si sa scrii "mai iesiti in mortii vostrii" doar ca se te joci tu. Dupa asta ti am dat kick de pe server si ti am scris "ai grija cum vorbesti daca mai vrei sa te joci aici" se putea sfarsi totul dar tu ai inceput cu smecherii de genul "ce smecher esti tu, crezi ca nu pot sa mi fac alt cont, crezi ca nu pot sa dau restart la router"(ne putem uita in loguri nu e nici o problam) chestii de genul nu se fac mai ales cand tu esti cel care a gresit.
 5. e x t a

  Reclamatie Stan

  Pe deasupra abuzeaza si pe alti jucatori <18:40:15> "[andyy] andyy" was banned for 1 second from the server by "[stan] stan" (imi cer scuze frate <3)
 6. e x t a

  Reclamatie Stan

  Nick-ul meu: e x t a Nick-ul acuzatului: stan Motivul acuzatiei: 2 banuri aiurea + kick de pe canal + stergere grade Descriere: Acest copil isi ia grade peste noapte si abuzeaza de ele. Tin sa mentionez ca nu e un prieten ci un dujman, asemenea persoane nu au ce cauta cu grade administrative. Martori: -Wallake, Marean, andyy Screenshot(s): https://prnt.sc/vmybmz https://prnt.sc/vmycpu <20:51:49> "ma coxez, nu deranjati" was removed from server group "Operator" by "[stan] eXe". <18:32:55> You were kicked from the server by "[stan] stan"
 7. Prenume: Daniel Nick: e x t a Varsta: 17 Locatie: Dragasani SteamID: STEAM_1:1:514486850 Steam Profil Link: https://steamcommunity.com/id/extazzy2gud/ Ai citit regulamentul serverului?: da De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru: Pentru ca este o comunitate frumoasa, cu un staff capabil si prietenos. Ai mai avut grad pe un server pana acum?: Da O scurta caracterizare a ta: Sunt o fire amuzanta, de incredere, prietenoasa.
×
×
 • Create New...