Jump to content
Sign in to follow this  
Robert

Info: Clan Zones & Referral

Recommended Posts

Info

 

Clan Zones

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O sa va oferim cateva informatii despre noul Sistem de Clan pe server-ul nostru:

  • Clanurile au în componență câteva sisteme prin care ies în evidență:sistemul de spray și sistemul de clan wars.
  • Clanurile existente pe servere sunt de mărime: Small (10 Members), Medium (20 Members), Big (30 Members).
  • Folosind comanda /clans puteți vizualiza o listă cu clanurile existente pe server împreună cu câteva informații despre ele.
  • Sistemul contine un numar de 20 de teritorii situate in orasul Los Santos. Le puteti vedea folosind comanda /zones (trebuie sa faci parte dintr-un clan).
  • Pentru detalii despre clanuri în magazin (/shop).

In fiecare sambata  la ora 19:10, membrii clan-ului cu cele mai multe teritorii castigate, atat cei online cat si cei offline, castiga 100,000$/teritoriu si 10 MafiaCoins/teritoriu.

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Referral

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ce este sistemul de referrals?

 

  • Sistemul de referrals este un sistem care tine evidenta in mod automat, a jucatorilor adusi pe server de catre un alt jucator. Astfel daca aveti prieteni, colegi sau alte cunostinte pe care doriti sa le introduceti in lumea SA:MP pe serverul nostru este indicat ca acesta sa va treaca drept referralul lui atat pentru evidenta cat si pentru bonusurile pe care le primiti in functie de cat de activ este jucatorul adus de dumneavoastra.

Cum functioneaza?

 

  • La inregistrarea unui cont dupa introducerea parolei serverul va va intreba daca doriti sa specificati un referral. Scrieti nickname-ul player-ului ce te-a adus pe server  apoi selectati “Insert”. Odata confirmat referralul se va continua inregistrarea in mod normal.

Bonusuri:

 

  • Acest bonus il primeste cand player-ul adus o sa faca  12 ore jucate (HoursPlayed), bonusurile  fiind: 1,500,000$ si 100 MafiaCoins.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...